Jimmie Åkesson och Louise Erixon separerar – hon berättar själv

Jimmie Åkesson och Louise Erixon separerar.
Jimmie Åkesson och Louise Erixon har beslutat sig för att separera. Det berättar Louise Erixon på Facebook.
Annons

Jimmie Åkesson och Louise Erixon träffades första gången 2009. De inledde en kärleksrelation och har därefter vuxit ut till ett svensk politiks mest profilerade par. Han är partiledare för Sverigedemokraterna och hon är kommunalråd i Sölvesborg.

Annons

Nu har de valt att gå skilda vägar. Enligt Expressen var det Louise Erixon själv som avslöjade detta, via ett inlägg på Facebook.

”Tider förändras och livet går vidare. För att föregripa rykten och missförstånd bekräftar jag här att jag och Jimmie separerat sedan ett litet tag tillbaka”, skriver Louise Erixon på Facebook.

Annons

Jimmie Åkesson och Louise Erixon separerar

Jimmie Åkesson och Louise Erixon separerar.
Jimmie Åkesson och Louise Erixon separerar.

”Orsakerna till detta är många. Vi kommer att hantera intern samt eventuell extern kommunikation kring detta var för sig.”

Annons

Expressen har fått en bekräftelse även från Jimmie Åkessons läger. Den levereras av hans stabschef Mikael Eriksson.

”Det stämmer att Jimmie och Louise håller på att separera och självklart utgör alla såna här händelser en tuff period som par ibland tyvärr går igenom.

Jag hoppas att ni respekterar att detta är en väldigt privat angelägenhet, inte minst med hänsyn till parets gemensamma son. Därför har Jimmie Åkesson inga kommentarer”.

 

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

3 kommentarer till “Jimmie Åkesson och Louise Erixon separerar – hon berättar själv”

  1. josefin skriver: 24 april, 2020

    jaha sà var det med “de sanna värdena”. Ärke-konservatisten liksom kristendomsförsvararen har bàda skilts/separerat, värden och värderingar till trots.


  2. Obs skriver: 25 april, 2020

    Har denna kvinna fått hybris. Hon har nog mycket att tacka sin sambo för. Varför det verkar så viktigt för henne att framhålla att hon inte har träffat någon ny känns märkligt. Hoppas att Åkesson ligger lågt och låter henne “tala ut”, kanske kan hon ta med mamman.


  3. charlotte skriver: 27 april, 2020

    Louise Erixon vill nog komma vidare i politiken på egen hand. Hon säger ju själv att utan Jimmie hade hon suttit i riksdagen.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar