Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Magdalena Anderssons svåra kris med maken Richard – avslöjar tuffa beslutet

Magdalena Anderssons svåra kris med maken Richard – avslöjar tuffa beslutet

Magdalena Andersson avslöjar krisen i hemmet.

Efter reklamen: Här är partiledarnas partners!

Slå på ljud

Magnifika klänningar varvades med vackra tal och minnesvärda händelser. Kungligheter, Nobelpristagare, politiker och diverse gäster gjorde verkligen sitt för att rama in festkvällen.

Under Nobelfesten, även kallad festernas fest, serverades en exklusiv trerätters med algbakad gös, svensk hjort och en härlig cheesecake toppad med plommonkompott.

Magdalena Anderssons glädje med maken Richard

Ja, gästerna såg verkligen ut att trivas.

Före detta statsminister Magdalena Andersson (S) var en av dem som tog Nobelfesten med storm. Hon dök upp i en vacker mörkblå, glittrig klänning och strålade som om det inte fanns någon morgondag.

Efter middagen under Nobelbanketten sågs hon dansa frenetiskt och glatt med maken Richard Friberg i Stadshuset i Stockholm. Då verkade det inte finnas några bekymmer i världen.

Magdalenas kris – berättar själv

Men dagen efter är minerna desto allvarligare. Energikrisen fortsätter att vara ett stort problem i världen och Magdalena Andersson har själv blivit svårt påverkad av den.

Inför partiledardebatten i SVT berättade hon att det märkts av rejält hemma i villan och att hon och maken får frysa för att klara av den närvarande vinterkylan.

På frågan vad hon själv gör för att minska på elförbrukningen säger hon:

– Det är skitkallt hemma. Det är inte på noll, men alldeles för kallt. Jag har köpt en ny ylletröja, säger Magdalena Andersson till Expressen.

Foto: TT