Melania straffar Donald Trump – hämnades inför alla: "Iskyla"

Melania låter sig inte tryckas ner av sin burduse make.

Melania Trump är en viljestark kvinna. Nu vet vi hur hon tar hämnd på sin make när han har felat.
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 40?
Slå på ljud

Melania Trump har blivit en gåtfull närvaro vid sin presidentmakes sida. Hon gifte sig med Donald Trump 2005 – och hon har sannerligen fått uppleva mycket sedan dess.

Melania växte upp i  Sevnica i forna Jugoslavien. Pappa Viktor ägde en bilhandel och mamman Amalija var mönstertillverkare. Hon var 28 år gammal när hon träffade Donald Trump på Kit Kat Club i New York i september 1998.

– Jag visste inte så mycket om Donald Trump, har hon sagt om deras första möte.

– Jag hade mitt liv, jag hade min värld. Jag följde inte Donald Trump eller hans liv.

Melania hämnas på Donald Trump inför alla

Melania låter sig inte tryckas ner av sin burduse make.

Melania låter sig inte tryckas ner av sin burduse make.

Men Melania är inte, vilket vissa onda tungor påstår, ett viljelöst bihang till sin make. I boken The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump bjuder Washington Post-reportern Mary Jordan på ett närporträtt av 50-åringen.

Där berättar Mary om hur Melania straffar sin make med “iskyla” om han gör något som inte faller henne i smaken.

– Hon visar att hon är upprörd på Trump genom att försvinna, gå därifrån, och det gillar han inte. Han gillar att ha sin väldigt vackra, yngre fru vid sin sida. Så hon ställde in sin resa till Davos första året i Vita huset, väldigt plötsligt. Och hon åkte inte med i bilen när han var på väg och skulle hålla sitt “State of the Union”-tal, efter att det skrivits mycket om hans otrohetsaffärer med Stormy Daniels och Karen McDougal, har Mary sagt i en intervju med The Guardian.

 

LÄS OCKSÅ: Lasse Berghagens erkännande om äktenskapet med Lill-Babs

“Lever separata liv”

Mary målar upp bilden av ett väldigt märkligt äktenskap.

– Jag vet inget par som är isär så mycket. De är ofta i samma byggnad, men inte i närheten av varandra. Hon är sällan i “The West Wing”. Hon gillar inte att golfa. Hon har sitt eget lilla spa. Hon gillar att vara isolerad. Hon är en ensamvarg. Han är en ensamvarg. De trivs bara med att leva separata liv, har Mary sagt.

Nu kommer båda två att tvingas leva isolerat en period. Både Donald och Melania Trump har testat positivt för coronaviruset, rapporterar amerikanska medier idag.

 

LÄS OCKSÅ: Lasse Holm om tunga livsbeskedet: “Elände och katastrof”