Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Melanias hemliga plan avslöjad! Lämnar Donald Trump: "Räknar minuterna"

09 nov, 2020, 14:18 
https://image.svenskdam.se/image-6152543?imageId=6152543&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Ellen Myrgård Lindén
melania trump kan skilja sig från donald trump
Donald Trump och Joe Biden har varit namnen på allas läppar de senaste dagarna. Men nu är presidentvalet avgjort och Biden står som segrare. Och samtidigt som Trump lämnar Vita huset går det rykten om att hustrun Melania är påväg att lämna honom.
Annons
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 45?Brand logo
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 45?

President Donald Trump står inför en rad olika livsförändringar. Under lördagskvällen, svensk tid, utropade flera amerikanska medier honom som förlorare i valet och enligt nya uppgifter ska även hustrun Melania vara påväg att lämna honom.

– Melania räknar varje minut tills han är ute ur Vita huset och hon kan skilja sig, säger Omarosa Manigault Newman, en tidigare medarbetare till Donald Trump, till The Mirror.

Anledningen till att Melania inte begär skilsmässa när Trump fortfarande sitter på presidentstolen handlar om att hon är rädd att bli utvisad – till Slovenien.

Melania Trump påväg at skilja sig från Donald Trump

– Om Melania skulle försöka sig på den ultimata förnedringen och lämna honom medan han fortfarande är sittande president, så skulle han hitta ett sätt att straffa henne på.

melania trump donald trump

Många beskriver paret Trumps äktenskap som en berg- och dalbana och flera personer, i den innersta kretsen, har vittnat om att de har separata sovrum och att relationen endast är affärsmässig.

Annons

När Donald Trump vann presidentvalet, år 2016, ska Melania ha brustit ut i tårar eftersom hon inte var beredd på att alla förändringar som familjen skulle behöva anpassa sitt liv efter. Och det var tydligen därför som hustrun stannade kvar i New York istället för att flytta till Washington DC direkt. Den officiella förklaringen var dock en helt annan och handlade, enligt paret Trump själva, om att gemensamma sonen Barron behövde gå klart skolan.

Ryktena om Melania och Donald Trump har varit många och under den långa valkampanjen har många reagerat på att hustrun har vägrat fatta sin makes hand under olika framträdanden. Dessutom har flera bilder väckt reaktioner – många menar nämligen att Donald Trump har använt sig av en kvinna som liknar Melania, när hustrun har sagt nej till att följa med sin make på olika resor runt om i landet.

Foto: TT

Annons