Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ny bild på Melania Trump väcker reaktioner: "Det är inte hon!"

26 okt, 2020, 18:00 
AvCHARLOTTE OSCARSSON
Melania Donald Trump
Ett ny bild på USA:s First Lady, Melania Trump, väcker reaktioner över hela världen. Många menar att hon har skaffat sig en dubbelgångare!
Annons
Prinsessan Dianas sista dygn i livet – minut för minutBrand logo
Prinsessan Dianas sista dygn i livet – minut för minut

Spekulationerna om att presidentfrun Melania Trump ska ha skaffat sig en dubbelgångare, en så kallad "body double", har pågått länge. Och nu har ryktena fått liv igen – genom en ny bild. Bilden föreställer presidentparet och är tagen utanför en helikopter i mitten av oktober. Men det finns många som övertygade om att det inte är den riktiga Melania Trump på bilden.

Melanias leende och tänder har väckt frågor

Hashtaggen #FakeMelania började sprida sig på Twitter i helgen när presidentparet var påväg till en presidentdebatt i Nashville.

Bilden som spekulerats på sociala medier

På bilden bär Melania solglasögon men internet-observatörer påpekade att hennes leende, näsa och tänder skiljer sig från hennes vanliga utseende.

Bilden har cirkulerat på nätet och många är övertygade om att det inte är riktiga USA:s First Lady på bilden. Istället tror man att Donald Trump har använt sig av en annan kvinna, som liknar Melania.

Annons

Det har under lång tid spekulerats kring en eventuell dubbelgångare i Vita huset. Anledningen till att presidenten använder sig av en okänd kvinna sägs vara att Melania inte vill följa med sin make på kampanjresor. Men det är alltså en konspirationsteori och inte några uppgifter som är bekräftade.

Konspirationsteorin började redan 2017 när Melania steg av Air Force One med sin make i Texas, efter orkanen Harvey. Vid det tillfället var det många som la till att hon inte liknade sig själv. Hon hade stora solglasögon och en keps som dolde mycket av hennes ansikte.

Presidenten själv har inte kallat teorin "fake news", som han annars gör relativt ofta. Och faktumet att Donald Trump inte har dementeratSS uppgifterna gör att spekulationerna har fått fart ännu mer.

Foto: TT

Annons