Otäcka beskedet – Boris Johnsons gravida flickvän sjuk medan han ligger på intensiven!

Otäcka beskedet – Boris Johnsons gravida flickvän sjuk medan han ligger på intensiven!
Boris Johnson har testat positivt för coronaviruset. Nu håller ett helt land tummarna för premiärministern – och hans flickvän Carrie Symonds.
Annons

Boris Johnson gick själv ut med att han hade testat positivt för coronaviruset. Först verkade läget vara hyfsat under kontroll – men så skedde en otäck utveckling.

“Under eftermiddagen har premiärministerns tillstånd förvärrats och efter råd av hans medicinska team har han flyttats till sjukhusets intensivvårdsavdelning”, skrev Downing Street i ett uttalande i går.

Annons

Boris Johnson sjuk – så många barn har han med sin tidigare fru

Boris Johnson och Carrie Symonds – under bättre dagar.
Boris Johnson och Carrie Symonds – under bättre dagar.
Annons

Storbritannien håller andan. Man tänker på Boris – och på hans sex barn.

Boris har fem barn, Lara, Milo, Cassie och Theodore, med tidigare hustrun Marina Wheeler. Hon och Boris var gifta i 25 år. Boris Johnson har även dottern Stephanie med konstkännaren Helen Macintyre.

Boris Johnson – hans flickvän är gravid och smittad

Barn nummer sju är på väg. Boris flickvän Carrie Symonds är gravid – men barnlyckan har fått sig en rejäl törn. Inte nog med att Boris är sjuk, Carrie är också smittad.

“Jag har legat i sängen med symptom på coronaviruset. Jag har inte behövt bli testad och efter sju dagars vila känner jag mig starkare och på bättringsvägen”, skriver Carrie Symonds på Twitter.

Annons

Carrie Symonds var tidigare kommunikationschef hos Tories, Boris parti. Hon har ett starkt miljöintresse och har arbetat för flera djurrättsorganisationer. 24 år skiljer henne och Boris åt i ålder – och när de träffades var Boris fortfarande gift med Marina Wheeler.

Hade högljudda gräl

Paret har köpt ett hus i Camberwell i södra London tillsammans. Förhållandet kan dock beskrivas som ett av det turbulenta slaget. Den 21 juni kallades polisen till huset efter att grannarna hört skrik och gräl.

– Jag hoppades att någon skulle öppna dörren och säga att ”vi är okej”. Jag knackade tre gånger men ingen öppnade, sa grannen till The Guardian.

– Detta var inte på något sätt det första explosiva gräl de haft, sa en kompis till Boris till The Sun.

Boris Johnson vårdas just nu på sjukhuset St Thomas i London.

Annons

 

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

2 kommentarer till “Otäcka beskedet – Boris Johnsons gravida flickvän sjuk medan han ligger på intensiven!”

 1. Bror skriver: 7 april, 2020

  Inte lätt att vara epidemiolog i dessa dagar.
  Inte nog med att man ska göra sig bra i teve, vara superpedagogisk och, sist men inte minst, leverera prognoser som (helst) lugnar och tröstar om än de är baserade på modeller som egentligen har ett helt annat syfte.
  Hur ska man klara allt detta när grundfrågan är “your money or your life?”, som Polly Toynbee så precist formulerar problemet i sin kolumn i dagens Guardian.


 2. LB skriver: 7 april, 2020

  Hoppas att de bli friska snart!
  Håller tummar för dem!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar