Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Skandal i Finland – Sanna Marins make påkommen med annan kvinna

06 apr, 2023, 19:00 
Sanna Marin och Markus Räikkönen

Sanna Marins make Markus Räikkönen anklagas för otrohet i finsk press.

Annons

Sanna Marin genomgår en tuff tid i livet. Hon föll nyligen i det finska riksdagsvalet och tvingades lämna över statsministerposten till Petteri Orpo från Samlingspartiet. Kort därpå valde hon att kliva av som ordförande för Socialdemokraterna.

– Det hör till det normala systemet att partiordföranden kommer och går, sa Sanna i ett uttalande.

Planen avslöjad: Det händer när Victoria blir drottningBrand logo
Planen avslöjad: Det händer när Victoria blir drottning

Sanna Marin i skandal – maken påkommen med annan kvinna

Men även på privatfronten är det rejält skakigt för Sanna. Hela Finland pratar nämligen om en viss bild som cirkulerar på hennes make, Markus Räikkönen. Bilden har publicerats av vår Aller Media-kollega Seiska och är tagen på en nattklubb i Helsingfors. Enligt Seiska dök Markus upp på nattklubben i sällskap med en okänd kvinna.

Annons

– Vi såg Markus och kvinnan för första gången vid midnatt på dansgolvet. De andra dansarna la också märke till dem, för de hade en väldigt intim stund, säger ett ögonvittne till Seiska.

Ett annat ögonvittne reagerade med moralisk indignation på det hen fick se.

– Det som förvånade mig mest var hur öppet Markus flirtade med kvinnan. Han brydde sig inte alls om hur det såg ut i andras ögon, trots att han är gift med Sanna, säger ögonvittnet i fråga.

Seiska har sökt Markus Räikkönen för en kommentar, utan att få något gensvar.

Sanna Marin är gift – detta är hennes make

Sanna Marin och Markus är genuina ungdomskärlekar och har varit tillsammans i arton år. De har en dotter tillsammans och gifte sig 2020, när Sanna var statsminister.

"Vi har delat ungdomen, blivit vuxna tillsammans och vuxit som föräldrar till vår älskade dotter. Av alla människor är du den rätte för mig. Tack för att du finns vid min sida", skrev Sanna på Instagram efter vigseln.

Markus Räikkönen är före detta fotbollsspelare. Han arbetar numera som företagskonsult och specialiserar sig på kommunikation.

Annons