Kungligaste jobbet någonsin - få betalt för att bo på lyxresort!

Kungligaste jobbet någonsin - få betalt för att bo på lyxresort!

Drömjobbet som utklassar alla andra drömjobb - någonsin - är ledigt! Nämnde vi att man får sjukt mycket betalt för "besväret"?

Tur ändå att du inte fick jobbet som professionell kattgosare, chokladtestare, soffliggare, julpyntare eller reseskribent för Times – för nu är drömjobbet som utklassar alla andra drömjobb – någonsin – ledigt!

Jobbet – att vara ambassadör för Vidanta, Mexikos ledande lyxresorter, går ut på att hänga på deras anläggningar under ett år. För besväret får du en kompensation på i runda slängar en miljon kronor samt såklart betalda resor och måltider.

Jobba som lyxresenär och tillbringa dina dagar vid poolen

Dina dagar går ut på att äta frukost i sängen, relaxa på spa och ligga vid poolen och sippa på en drink. När du tröttnat på att lata dig kan du hugga tag i de mer ansträngande arbetsuppgifterna; som att spela golf, simma med sköldpaddor, åka zip-line genom djungeln, utforska laguner och maya-ruiner, gå på konstrundor, provsmaka rätter från Mexikanska stjärnkockar och upptäcka landets hetaste nattklubbar.

Det finns ingen uttalad kravspecifikation för tjänsten men “den ideala kandidaten har erfarenhet från sälj- och serviceyrken, en varm och öppen personlighet, älskar att resa och uppleva nya saker samt är villig att flytta till Mexiko under ett år.”

Drömjobbet är ledigt, på resort i Mexico

Låter det som något för dig? Vad väntar du på? Sök jobbet på worldsbestjob.com. Skicka in ditt CV och en 60-sekunders video som säljer in dig själv senast den 21 oktober 2018.

Läs också: 8 sätt att få ditt drömjobb inom ett år

(Om du av någon anledning inte får det här alltså)

Bildkälla: Vidanta Mexico

Artikeln publicerades först på ELLE.