Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Se Adriennes dop på Ulla Winbladh med Svensk Damtidning

29 maj, 2018, 14:59 
Margareta
Följ med på en fantastisk dag i kunglig anda! Nu kan du se prinsessan Adriennes dop med Svensk Damtidning på en lyxig restaurang i Stockholm. Låter det roligt? Läs mer!
Annons

När sommaren är som vackrast i Sverige tar vi dig med till restaurang Ulla Winbladh på vackra Djurgården, en restaurang där prinsessan Lilian var stamkund när hon levde. En kunglig favorit och klassiker! Här tittar vi på sändningen av Adriennes dop tillsammans medan vi äter en tvårätters lunch med vin eller annan dryck.

Innan det har vi startat dagen på Svensk Damtidning där du får se redaktionen där vi alla sitter och skapar Svensk Damtidning varje dag! Du får träffa redaktionsteamet och bjuds på fika. Självklart är chefredaktör Johan T Lindwall med under hela dagen, redo att besvara alla frågor och bjuda på skvaller!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Vi avslutar dagen med utdelning av våra eftertraktade goodiebags!

Missa inte detta tillfälle, för visst finns det inget roligare än att dela en sådan här kunglig glädjedag med likasinnade!

Program

09.30 Vi träffas på Humlegårdsgatan 6 för besök på Svensk Damtidnings redaktion. Chefredaktör Johan T Lindwall bjuder på fika.
10.30 Gemensam buss till restaurang Ulla Winbladh på vackra Djurgården. Välkomstdrink på uteserveringen om vädret tillåter, sedan tvårätters lunch med vin eller annan dryck.
12.00 Vi ser dopet tillsammans på storbildsskärm.

Gemensam buss tillbaka till Humlegårdsgatan.

Utdelning av goodiebags innan vi säger adjö för den här gången.

Känns detta roligt? Boka nu eller läs mer genom att klicka här! (reklamlänk) Vid frågor ring till kundtjänst, telefonnummer: 042-444 30 16

Annons