Se alla bilder från Svensk Damtidnings härliga event för läsarna!

Vilket event! Vilken dag! Svensk Damtidning tog med några av våra läsare på en heldag där vi tillsammans såg prinsessans Adriennes dop i en härlig miljö med en lyxig lunch!

Solen strålade och den kungliga yran kändes i hela restaurang Ulla Winbladh där en intim grupp trogna Svensk Damtidnings-prenumeranter samlats med chefredaktör Johan T Lindwall för att tillsammans se prinsessan Adriennes dop på storbildskärm.

Svensk Damtidning anordnade nämligen ett härligt event för våra prenumeranter dagen till ära. Och ännu en gång gjorde vårt läsarevent succé!

Gruppbild på hela gänget!

Dagen startade med att vi alla samlades på redaktionen, i hjärtat av ett pulserande Stockholm. På redaktionen arbetade alla redan med det stundande dopet, men stannade upp för att bjuda de samlade läsarna på en inblick i vårt arbete, allt från hur det är att vara på plats i kyrkan på ett kungligt dop, till skvaller om vilka kända personer som bor alldeles kring knuten.

Efter en härlig stunds fika klev vi på bussen från Westin buss och vår supertrevliga chaufför tog oss till anrika restaurangen Ulla Winbladh, prinsessan Lilians älsklingsrestaurang! Självklart fick läsarna reda på allt skvaller om hennes och prins Bertils middagar där.

Efter ett glas bubbel och kanapéer med löjrom och citronkräm satte vi oss till bords, vackert uppdukade dagen till ära. Tillsammans skrattade vi åt de kungliga små barnens bus i kyrkan under prinsessan Adriennes dop samtidigt som vi avnjöt en magiskt god trerätterslunch. 

Som pricken över i avslutades dagen, precis som vid våra tidigare event, med en rolig bussresa tillbaka till redaktionen och utdelning av den lyxiga goodiebagen, fylld av härliga produkter. Det blev minst sagt en dag att minnas med glädje!

Detta åt vi hos fantastiska Ulla Winbladh! 

  • Kanapéer med löjrom och citronkräm.
  • Kalvcarpaccio med tryffelkräm, syrad rödlök och krasse.
  • Smörstekt torskrygg med hollandaise på brynt smör, serveradess med sparris och kokt färskpotatis.
  • Smultronparfait med färska bär.

Stort tack till de som gjorde dagen möjlig! 

Ulla Winbladh

Samsung

Westin Buss

Prada Eau De Toilette

Löwengrip

Connoisseurs

Eucerin

Nivea

Sleek

L´Occitane

Mavala

IsaDora

Ole Henriksen

E.Saether AB

Vass PR

Prat PR

Starstudio

Var du på plats? Se alla bilder i bildspelet!

Gruppbild på hela gänget!

Mingel i Ulla Winbladhs trädgård inför lunchen.

Mingel i Ulla Winbladhs trädgård inför lunchen.

Mingel i Ulla Winbladhs trädgård inför lunchen.

Mingel i Ulla Winbladhs trädgård inför lunchen.

Mingel i Ulla Winbladhs trädgård inför lunchen.

Chefredaktör Johan T Lindwall berättade om dagen, skvallrade om alla de år han arbetat med kungafamiljen och avslöjade spännande saker om restaurangen.

Alla gick hem med en välfylld goodiebag!

Vi åt tre fantastiska rätter i en privat festsal på Ulla Winbladh!

Härligt vid och tre fantastiska rätter avnjöts!

Det blev en härlig stämning kring borden under doplunchen!

Johan T Lindwall och en av våra älskade läsare.

Alla fick varsin goodiebag!

Kanapéer med löjrom och citronkräm åts till fördrinken.

Förrätten bestod av kalvcarpaccio med tryffelkräm, syrad rödlök och krasse.

Smörstekt torskrygg med hollandaise på brynt smör, serverades med sparris och kokt färskpotatis.

Vilken lunch det blev!

Personalen var som vanligt fantastisk!

Utdelning av den lyxiga och välfyllda påsen!

Vill du börja prenumerera på Svensk Damtidning och kunna komma på våra event? Få 10 nummer för 149 kronor! Läs mer här!

Res till Provance med Svensk damtidning! Läs mer här! 

Foto Erika Aminoff, Svensk Damtidning