Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Se Dianas grav och Elizabeths slott – Res till London med Svensk Damtidning

27 mar, 2018, 07:00 
Margareta
Förra resan till London blev en succé! Därför åker vi till London igen med våra läsare. Boka nu för att säkra din plats!
Annons

Vi upprepar succén och anordnar ännu en läsarresa till London. Den här gången fokuserar vi lite extra på bröllopsaktuella prins Harry och Meghan. Vi hinner också med att fördjupa oss i de andra brittiska kungligheterna samt självfallet besöker vi även prinsessan Dianas vackra gravplats vid barndomshemmet Althorp.

Med på resan som gruppens privata guide finns självklart chefredaktör Johan T Lindwall som kommer att bjuda på sin expertkunskap och berätta om sina privata upplevelser från åren då han rest jorden runt med kungafamiljen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Häng med på årets bästa weekendresa!

PROGRAM

1/9. Avresa från Stockholm eller Köpenhamn till London, gemensam färd till hotellet. Välkomstmiddag.
2/9. Heldagsutflykt till flera av stadens klassiska turistattraktioner, de kungliga favoritställena. Vi besöker Buckingham Palace eller Kensington Palace. Kvällen är fri till egna aktiviteter.
3/9. Heldagsutflykt till Windsor Castle, St Georges Chapel och The State Apartments. Gemensam lunch i Windsor. Tid för shopping på egen hand.
4/9. Vi besöker ”den ovala ön” och landskapet i parken Althorp där Diana är begravd. Gemensam lunch/afternoon tea. På kvällen äter vi avslutningsmiddag på restaurang.
5/9. Efter frukost på hotellet är dagen fri fram till hemresan.
Med förbehåll för vissa ändringar.

Se prinsessan Dianas grav, guidad av vår chefredaktör Johan T Lindwall!

ALLT DETTA INGÅR

• Flygresan tur och retur.

• 4 nätter i dubbelrum med frukost.

• Transport tur och retur flygplats.

• Alla gemensamma aktiviteter/ transporter.

• Skandinavisktalande guide.

• 2 luncher exkl dryck.

• 2 middagar exkl dryck.

• 1 afternoon tea/lunch.

Annons