Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

11 gånger Victoria, Madeleine och Sofia burit knytblusar

13 apr, 2018, 10:40 
Margareta
Just nu är knytblusen extra aktuell. Se vårt bildspel där vi samlat 11 av de gånger som kronprinsessan Victoria, prinsessan Sofia och prinsessan Madeleine valt att bära knytblus.
Annons

Knytblusen har varit ett älskat plagg för kvinnor i decennier. Även hos kungligheterna. Som ung bar drottning Silvia ofta knytblus eller klänning med knyt i halsen. Kronprinsessan Victoria är även hon ett stort fan av plagget, hon bar ofta knytblus när hon var gravid med Estelle, exempelvis. Men vi har även sett knytblusen på prinsessan Madeleine och prinsessan Sofia, likaså på många av de kungliga kvinnorna i Europas andra kungahus.

Just nu är knytblusen extra aktuell. Därför har vi samlat 11 av alla de gånger kronprinsessan Victoria, prinsessan Madeleine och prinsessan Sofia burit plagget med en rosett i halsen.

Se bildspelet här nedan!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Annons