Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

7 Lena Linderholm-favoriter vi gärna omger oss med

01 feb, 2018, 18:29 
AvMalin Perlheden
Konstnärinnan Lena Linderholm har en alldeles speciell och helt fantastisk stil. Hennes livsbejakande och glädjefulla uttryck piggar upp i vilket hem som helst!
Annons

Unna dig själv att att njuta av Lena Linderholms vackra konst till vardags. Här är sju av våra absoluta favoriter ur hennes stora kollektion som passar in i alla hem.

7 vackra Lena Linderholm-detaljer som piggar upp

1) Den blommiga duken

Den underbara duken med sitt fina blomstermönster är inspirerad av de härliga färgerna i Provence. Duken passar perfekt året runt och är tillverkat i ett mycket lättskött material.

Annons

2) De färgsprakande kuddfodralen

De fantastiska kuddfodralen är egentligen allt som behövs för att lyfta ett helt rum! Designen passar lika bra som en härlig detalj i sovrummet som i soffan i vardagsrummet eller varför inte på uteplatsen?

Annons

3) Det unika uppläggningsfatet

Ge ditt kök ett lyft med det underbara uppläggningsfatet i keramik. Dekoren består av äpplen i helt fantastiska färger! Varje fat är målat för hand vilket gör att de alla är helt unika konstverk. Fatet mäter cirka 30 centimeter i diameter.

Annons

4) De designade kökshanddukarna

Lena Linderholm har designat dessa vackra kökshanddukar som är tillverkade i en helt unik vävteknik. Varje handduk är ett litet konstverk i sig!

Annons

5) De fina kuddfodralen i sammet

Sammet är toppmodernt och de här vackra modellerna i skimrande gråblå färg är exklusivt framtagen för vår butik. Kudden pryds av en vacker trösteängel på den ena sidan och på den andra finns det vackra citatet “Din drömängel till tröst och glädje, som vakar över dig natt som dag”.

Annons

6) Den supersmarta 2-i-1-väskan

Den här väskan med mönster designat av Lena Linderholm, blir snart din nya favorit till shoppingrundan! Du väljer själv när du vill använda väskan som en praktisk shoppingvagn på hjul, och när du vill förvandla väskan till en ryggsäck! Busenkel att hantera och en fröjd för ögat!

Annons

7) Den lekfulla sommarduken

Sommarduken pryds av motivet ”körsbär” och är som klippt och skuren för sommarens alla dukningar! Den här unika duken är speciellt framtagen för oss och finns inte att köpa i handeln.

Annons