Guide till Kates vackra stil: 3 saker du kan kopiera – för en liten peng

Låt dig inspireras av Kates vackra stil – här listar vi tre stilknep hertiginnan ofta använder sig utav och som du kan köpa direkt från vår shop!

Hertiginnan av Cambridge, Kate Middleton har kommit att bli en av vår tids stora stilikoner och hänför oss ofta med vackra plagg och eleganta accessoarer. Låt dig inspireras av Kates vackra stil – här listar vi tre stilknep hertiginnan ofta använder sig utav och som du kan köpa direkt från vår shop!

1) Vackra örhängen

Kate Middleton bär gärna klassiska accessoarer och kanske mest utmärkande är hennes val av droppformade örhängen.

I vår shop kan du köpa de här vackra pärlörhängena från den svenska smyckesleverantören VJ Since 1890. Örhängena är beklädda med gnistrande cubic zirkoner och kommer med ett matchande halsband.

För dig som vill ha ännu mer färg på tillvaron finns de läckra metallörhängena i rosé med färgade glasstenar från svenska märket Made A Part. Läs mer om dem här!

2) Knalliga färger

Hertiginnan av Cambridge syns ofta i färgglada kreationer och accessoarer. Den snygga crocopräglade-plånboken är lika snygg som den är praktisk. En accessoar att bära till både vardag och fest!

3)    En figursmickrande klassisk klänning

”Less is more” är ett populärt uttryck i modekretsar och vi ser ofta Kate Middleton i vackra klänningar med tidlös design. I vår shop kan du köpa denna vackra draperade klänning som är smickrande för alla former. Klänningen slutar strax under knäna vilket gör den helt perfekt till både vardag och fest. Finns i klassisk marinblå och i trendigt paisleymönster.

Läs också: Inspirerat av England: 5 inredningsfavoriter för den äkta känslan