Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Shoppa kungligt till Fars dag – snyggporslin designat av prins Carl Philip

09 nov, 2018, 08:00 
AvErika Svernström
Carl Philip porslin.
På söndag är det Fars dag! Så varför inte ordna en kvalitetspresent med tidlös touch istället för den sedvanliga slipsen, två par Happy socks eller påsen med lakritskonfekt? Vi har hittat paketen som även du själv kan glädjas åt – då blir det extra roligt att ge.
Annons

Prins Carl Philip och hans affärspartner Oscar Kylberg, som även är fadder till prins Gabriel, har jobbat tillsammans med sina designprojekt i flera år. Både Oscar och Carl Philip har studerat grafisk design och Oscar har även arbetat med varumärken och design både i svenska och internationella sammanhang.

Designduon Oskar Kylberg och prins Carl Philip gör tidlösa klassiker för köket.
Designduon Oskar Kylberg och prins Carl Philip gör tidlösa klassiker för köket.

Sedan 2015 samarbetar duon med det danska designföretaget Steltin, som kollektionen Stockholm föddes ur. Det är en serie skålar och vaser inspirerade av havet, gjorda av aluminium och emalj som samma år belönades samma år med utmärkelsen High Quality Design av prestigefulla Red Dot Award.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Prinsen som själv är pappa till Alexander, 2,5 år och till Gabriel, 1 år, kanske än så länge mest kan hoppas på en fin teckning eller halsband gjort av plastpärlor just till Fars dag. Men pappa kungen kanske kan hoppas på desto mer…

Prins Carl Philip med sönerna Gabriel och Alexander samt Sofia.
Prins Carl Philip med sönerna Gabriel och Alexander samt Sofia.

Här är sju Fars dag-tips med kunglig glans:

Rödvinskaraffen Air Sense

Rödvinskaraffen Air Sense

Klart pappa ska ha en karaff till favoritvinet! I serien Air Sense är luftigheten viktig. Den lilla glaskulan som är genomgående i serien ger en unikt utseende. Karaffen rymmer 1,5 liter. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons
Vasen Stockholm Aquatic

Kronprinsessan Victorias favorit – den havsinspirerade vasen!

Ur lillebror Carl Philips serie är den här fina vasen kronprinsessan Victorias favorit. Vasen Stockholm Aquatic är inspirerad av Östersjöns alla årstidsväxlingar, 23,4 cm hög och rymmer dessutom alla fina Fars dag-blommor. Handgjord och mönsterproducerad i glasemalj och aluminium. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Ostkniv ur Stockholm Aquatic-serien

Perfekt till ostbrickan

Ostkniv ur Stockholm Aquatic-serien som matchar vasen här ovan med sitt unika handtag. Det finns även skålar och serveringsfat i serien. Ostkniven är 22 cm gång. Läs mer och köp här (reklamlänk).

Annons
Air Sense Bordeaux

Rödvinsglas i tidlös design

Stilfullt på bordet med dessa lyxglas Air Sense Bordeaux som säljs i två-pack och rymmer 84,3 cl. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Ljuslyktan Infinity

Inte bara ursnygg – den bringar även fram romantiken!

Med ljus på bordet blir allt lite mysigare. Ljuslyktan Infinity är i tre delar som kan varieras precis hur man vill. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons
Stockholm Horizon

När det är dags för fredagsmys…

Skålen Stockholm Horizon är handgjord så varje skål är unik. Perfekt till jordnötterna och fredagsdrinken, eller till frukt, godis och sallad förstås. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Signum golvvas

Är han en romantiker?

Då är det kanske lika bra att han får en fantastisk vas till alla blommor han ger mamma. Signum golvvas är inte bara stiligt tidlös (precis som far själv!) utan dessutom gjord av munblåst glas som skurits ut för hand. Nedsatt med 1000 kr dessutom. Passa på. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Läs också:

Foto: IBL, kunghuset.se

Annons