Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sofias favoritdesigner släpper budgetkollektion

05 apr, 2016, 12:00 
AvJohanna Lejon
Sugen på att ha ett plagg från prinsessan Sofias favoritdesigner? Nu har du chansen!
Annons
Sofia1

I juni visade prinsessan Sofia upp sin vackra brudklänning, designad av svenska Ida Sjöstedt, kvinnan som också låg bakom den vackra klänningen som Sofia bar på Nobel 2014. Nyligen vann dessutom Ida priset ”Årets designer” som delas ut av tidningen ELLE. Sugen på att ha en Ida Sjöstedt-skapelse i garderoben? Nu har du chansen! Ida har nämligen gjort en kollektion för ELLOS.

Kollektionen, som släpptes igår, innehåller prickiga klänningar, romantiska chiffongklänningar, tunikor, några vårkappor och till detta accessoarer som festskor, en clutch samt en guldfärgad bricka och ett doftljus.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
ida-sjostedt-for-ellos-16Q21B1IDA03249-683x1024-640x960

Kläderna kommer att vara billigare än Ida Sjöstedts ordinarie skapelse, och kollektionen kommer med storlekar upp till storlek 52.

”Jag har alltid varit intresserad av att göra inredning och skor, så det kändes som en rolig utmaning. Jag ville också ta chansen att jobba med plusstorlekar då det är något som jag saknat i min egen kollektion, men inte haft möjlighet att utveckla ännu” säger Ida Sjöstedt själv.

Av Johanna Lejon

Foto: Ellos.

Annons