Utvalt av Svensk Damtidning: 13 vackra smycken värdiga en kunglighet

Sällan får vi se så mycket extravagans och vackra smycken som under kungliga tillställningar. Låt dig inspireras av de klassiska klenoderna – här är 13 vackra smycken som passar alla plånböcker.

Halsband, örhängen, diadem, broscher och vackra armband – när kungligheterna klär upp sig till fest finns det nästan inga gränser för gnistrande smyckeskombinationer.

Självklart kan du glittra ikapp med kungligheterna – även om du inte har ynnesten att tillgång till en egen skattkammare med vackra släktklenoder! Här har vi samlat 13 vackra favoritaccessoarer från Svensk Damtidnings populära webbshop! Hitta dina personliga favoriter och kombinera som du önskar.

14 vackra smycken från Svensk Damtidnings butik

Man ser en del gnistrande stenar under ett kungligt bröllop, och om man vill vara en del av glamouren är detta set från VJ since 1890 perfekt. Örhängen med stora stenar och ett halsband med en stor sten, omringad av mindre stenar.

 

Det stjärnprydda armbandet från svenska Bisou är perfekt för den som vill känna sig som en riktig prinsessa.

Oavsett om du vill sticka ut med den strass- och stenklädda sidan av halsbandet, eller om du vill vara mer diskret med den släta guldsidan, så kan du vara säker på en sak: Du kommer känna dig som en drottning i detta halsband från svenska Bisou.

 

Få saker säger lyx och kunglighet såsom pärlor. För svenska VJ since 1890 har Magdalena Graaf tagit fram detta smyckeset med sötvattenpärlor och silver speciellt för vår shop.

 

 

 

Äktenskapet mellan prins Harry och Meghan Markle är ett bevis på att kärleken är starkare än titlar och traditioner. Fira deras kärlek med ett armband prytt av guldhjärtan.

 

Roséguld passar till nästan allt. På ett bröllop eller en sommarfest passar detta diskreta halsband perfekt eftersom det går att kombinera med de flesta färger och kläder.

Vill du matcha ditt halsband i roséguld väl? Dessa örhängen, med tio stenar, är kungligt eleganta och stilrena.

 

 

Svenska Bisou fortsätter att hylla kvinnor med detta armband, som till skillnad från det ovan är utan strass. För den som vill ha ett vackert och enkelt armband – men ändå visa upp sin stil som en kunglighet.

 

 

Visst kan kungligheter skina som stjärnor under ett bröllop? Det kan även du, med detta guldhalsband från svenska Bisou prytt med en måne och en stjärna.

 

 

Följ den kungliga trenden med dessa roséguldsörhängen, prydda med färgade stenar som garanterat drar åt sig rummets blickar.

En berlock med stjärntecken är ett utmärkt sätt att visa upp sin individualitet och personlighet. Du kan också hylla Harry och Meghan med en sten i oxens tecken – stjärntecknet som de gifte sig under.

Visst skiner Meghan Markle som en riktig Hollywood-stjärna? Hylla hennes väg in i den kungliga familjen med ett par örhängen som visar vad hon är.

Perfekt till ett sommarbröllop – och till smekmånaden. Detta armband från Bisou, prytt med fem berlocker, ger ett stilrent men avslappnat intryck.

Läs också: Inspireras av Meghan Markles stil – 7 trendsäkra tips