Stefan Odelbergs plan med sexcoachen – efter petningen från Bingolotto

20 apr, 2023, 12:00 
AvFelicia Plåt

Stefan Odelberg öppnar upp om framtiden efter Bingolotto.

Annons

Nyligen fick det svenska folket den tråkiga nyheten att den folkkära programledaren Stefan Odelberg kommer att lämna Bingolotta efter tre härliga säsonger. Det hela kom även som en chock för programledaren som inte själv visste om beslutet.

Stefan Odelbergs okända karriär – varit magiker!Brand logo
Stefan Odelbergs okända karriär – varit magiker!

– Nu går kontraktet ut och de väljer att gå en annan väg och det får jag respektera. Var sak har sin tid. Jag fick också reda på det som en överraskning men det brukar bli så ibland, att livet har sina dörrar, att man kliver in i ett rum och sen stängs dem och då öppnas andra, säger Stefan till Expressen.

Nu kommer istället youtubern och tv-profilen Daniel Norberg att ta över och tillsammans med Lotta Engberg dela ut fina priser till Bingolotto-vinnarna.

Dags att tänka på sig själv

Stefan säger att hans hjärta har bultat länge för Bingolotto men att hjärtat får börja bulta för sig själv igen. Och han verkar vara taggad på vad framtiden har att ge.

Annons

– Det finns massor med grejer som jag har gjort som inte finns i ett kontrakt så där, åka ut och prata med folk, åka ut och dela ut vinster. Mitt hjärta har varit ”Bingolotto”. Nu måste jag göra mitt hjärta rött igen också. Jag måste bry mig om mig själv också. Så det är spännande, och man vet ju aldrig vad som händer heller, säger han.

Sex- och relationscoachen och magikern

Nu har han även mer tid för flickvännen Petra Johansson. Deras relation kan växa och kanske blir de till och med kollegor.

Stefan och Petra
Stefan får mer tid för flickvännen nu.

– Petra och jag kommer också ha en del projekt nu. Hon är ju sex- och relationscoach. Redan innan har vi haft planer på att göra grejer tillsammans och nu så känns det som att det också kan ta fart, säger han.

När Expressen frågar var det är för projekt de har planer för svarar han:

– Ja, en magiker tillsammans med en sex- och relationscoach, det kan ju bli ganska spännande. Det känns kul.

Redan under hösten kommer Stefan att ha en egen show och sedan blir det turné för den program-ledande magikern.

Annons