Suzanne Axells besked om framtiden – har hållit allt hemligt

17 jul, 2021, 20:20 

Suzanne Axell har inte slagit av på takten, har flera hemliga projekt på gång.

Annons
Allt om Suzanne Axell!Brand logo
Allt om Suzanne Axell!

Suzanne Axell har haft en hektisk vår, med först den stora omställningen att lämna Fråga doktorn, som hon programlett i mer än 600 avsnitt, för att sedan ge sig in i Let's Dance, en enorm utmaning som hon är glad att hon tackade ja till.

Nu är det sommarsemester som gäller för den populära programledaren, som vilar upp sig inför kommande jobb, berättar hon för Expressen.

– Jag badar, solar, simmar och åker på utflykt och gör massa trevliga saker och dricker kaffe under parasollet för det är jättevarmt här. Det är nästan 29 grader redan, det är varmt, säger Suzanne Axell till tidningen.

suzanne axell
Suzanne gjorde succé i Let's Dance i våras.

Suzanne Axell om hemliga planerna

Hon har bland annat jobbat med en dokumentär om Lili och Susie för SVT, en artistduo hon tycker är underskattad.

Annons

– De har berättat en del saker som jag tror att människor kommer bli förvånade över när det här sänds, säger hon till Expressen.

Men den senaste tiden har fokus legat någon annanstans. Mitt i allt har hon blivit tillfrågad om två andra projekt, som båda hittills är hemliga.

– Det är två grejer som är hemliga. Det kommer att uppenbara sig så småningom. Jag är oerhört stolt över att ha blivit tillfrågad, berättar hon.

Annons