Suzanne Axells drastiska vändning – efter brytningen med SVT

Suzanne Axells drastiska vändning – efter brytningen med SVT

Suzanne Axells liv har tagit en oväntad riktning efter avhoppet från Fråga doktorn.

Allt om Suzanne Axell!
Slå på ljud

Över 600 program blev det för Suzanne Axell när hon ledde Fråga Doktorn i SVT innan hon till slut bestämde sig för att hoppa av och testa vingarna i andra sammanhang.

Första anhalt blev Let's Dance i TV4, och träningen startade redan dagen efter hennes sista dag på SVT, berättar hon för Expressen.

Men det är inte det enda som förändrats. Från att ha känt sig låst när hon bara fick göra ett enda program under väldigt lång tid kan hon nu plötsligt börja välja och vraka bland möjligheterna.

Suzanne Axell: ”Andra dörrar har öppnats”

Förutom en ny dokumentär om Lili och Sussie har hon även fått flera andra förfrågningar. Men hon har inte släppt Fråga doktorn helt, än så länge.

– Nu är det ju andra dörrar som har öppnats för mig definitivt. Jag fick en förfrågan för bara ett par dagar sedan om att vara med på ”Fångarna på fortet”. Men jag kan inte för vi har inspelning då på det här jag ska göra med ”Fråga doktorn”, så jag var tvungen att tacka nej, säger Suzanne till Expressen.

Suzanne tar sig även tid till mer privata aktiviteter som funnits länge på hennes to to-lista. Bland annat ska hon hälsa på vännen Tina Turner i Schweiz och hos före detta SVT-kollegan tillika ”Fråga doktorn”-läkaren Karin Granberg i Skellefteå är hon alltid välkommen. Men det är inte slut där!

– Jag har en stående inbjudan av Lena Linderholm, den fantastiska konstnären. Att få komma ner och hälsa på henne i Provence. Det är en dröm, att bara få gå i de där lavendelfälten. Du kan se bilden framför dig där jag hoppar och skuttar där genom lavendeln, säger Suzanne.