Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lucka 18! Tävla och vinn Kate Middletons favoritcrème!

18 dec, 2018, 06:00 
AvErika Svernström
Idag vi på den artonde luckan glänta. Kate Middletons favoritcrème på vinnare där vänta.
Annons

Det här är en av engelska hertiginnan Kate Middletons absoluta favoriter. Vill du bli prinsessfin så var med i dagens utlottning!

Karin Herzog Vita-A-Kombi 2 (reklamlänk) är en revolutionerande ansiktscrème med stabiliserad oxygen (syre), fukt och A-vitamin (retinol) och E-vitamin. Crèmen syresätter huden vid varje applicering vilket ger en friskare och fräschare färg. Är även porsammandragande och minskar fina linjer. Undvik crèmen på hår och ögonbryn då oxygenet har en naturlig blekande effekt på hår (men inte på hud). Innehåller inga konserveringsmedel.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Karin Herzog produktpensel är perfekt för att applicera Vita-A-Kombi på huden. Applicera ett tunt lager på rengjort ansikte och hals utan att massera. Använd Karin Herzog produktpenseln, vänta ca. 1 min, massera därefter in resten. Skölj penseln med varmt vatten efter varje användning och tvätta med vanligt diskmedel 1-2 ggr i veckan.

Värde per set 778 kr.

Vi lottar ut set med crème och pensel i fin presentpåse till fem lyckliga vinnare.

Svara på frågan här nedan för att vara med och tävla om dagens lucka, du kan hitta svaret här! (reklamlänk)

Tävlingen är avslutad!

Annons