Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lucka nummer 11! Tävla och vinn skönhetsprodukter från Sephora!

11 dec, 2018, 06:00 
AvErika Svernström
Idag vi på den elfte luckan glänta. Där tre olika klappar på vinnare vänta…
Annons

I dagens lucka finns något för dig som älskar makeup.

Sephora Collection Starter Brush Set är ett kit som inkluderar alla sminkborstar som behövs för en snabb och snygg sminkning – puder, rouge, liner och två penslar för ögonskuggor. Liten guldig necessär medföljer. Värde 520 kr.

Sephora Collection Shimmering Bronzing Powder är ett solinspirerat puder som ger effekt av att man har suttit i solstolen och njutit lite. I pudret finns pyttesmå, regnbågstonade partiklar som piggar upp och ger lite lyster till glåmig hy. Värde 180 kr.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Sephora Collection Midnight Skincare Surprise gör sig utmärkt i granen. Denna smällkaramell innehåller fyra olika masker: en ögonmask med gurka som motverkar påsar under ögonen; näsmask med ananas som förfinar porer och jämnar ut; ansiktsmask med näringsgivande och lugnande kokos och en handkräm med reparerande mandel. Värde 165 kr.

Vi lottar ut allt detta till en vinnare!

Svara på frågan här för att vara med och tävla om dagens lucka:

Tävlingen är avslutad!

Annons