Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Vinn Curl Secret – få perfekta lockar helt automatiskt

04 sep, 2016, 23:50 
BaByliss lanserade den automatiska locktången Curl Secret för tre år sedan. Nu kommer storsäljarens uppföljare med nya funktioner som snabbt och enkelt skapar drömlockarna.
Annons

 

Lockis

Curl Secret Ionic har en keramisk beläggning som minskar risken för slitage på håret och ger en fin lyster till lockarna. I kombination med BaByliss jonfunktion blir håret både frissfritt och glansigt. Beroende på hårtyp finns det två värmelägen att välja mellan, 210°C för tunt och känsligt hår samt 230°C for normalt till tjockt hår. Dessa kombineras med tre tidsinställningar för att få vågiga, stora eller kompakta lockar och en ljudindikator som piper när locken är klar. Locktången har även automatisk avstängning.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

En vinnare har chansen att vinna en locktång från BaByliss – Curl Secret

Sista tävlingsdag 19 september 2016

 

Annons