Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Vinn lyxig spamassage i vår mellandagstävling

25 dec, 2018, 06:00 
AvRed Aktionen
Svensk Damtidnings oerhört uppskattade julkalender är slut.Men var inte ledsen för det.För nu startar mellandagstävlingen – med ett pris från Select Collection Spa värdigt en kunglighet.
Annons

Hade du inte turen med dig i utlottningen av produkter i vår julkalender här på SvenskDam.se. Ingen fara. För nu kommer chansen igen. Och denna gång har vi ett riktigt fint pris som någon av våra läsare kommer att vinna. Du och någon du håller kär har chansen att ta del av en riktigt lyxig stund på Select Collection Spa i Stockholm. Bli en del av Svensk Dam Plus och delta i tävlingen. Kanske är det just du som vinner.

Select Collection Spa har fått den fina utmärkelsen “Spa of the year 2017/2018 Sweden” i Luxury Travel Guide Awards
Rummen i spa:t är inredda med stil och klass.

Select Collection Spa är beläget i en avslappnande oas mitt på Stureplan i Stockholm. Det är ett dagspa som erbjuder högklassiska massage- och skönhetsbehandlingar. Förutom att kunna få en skön avkopplande massage kan deras massageterapeuter även behandla ömma muskler, problematiska ryggar och nackar. Hudterapeuterna arbetar med Valmont, ett högpresterande hudvårdsmärke som kombinerar den senaste teknologin och cellulära forskningen. Detta gör att deras ansiktsbehandlingar ger väl synliga samt långsiktiga resultat till en friskare hy.

De fantastiska terapeuternas expertis och känsla för varje enskilds kunds önskan i kombination med väl utvalda varumärken är det som har gjort Select Collection Spa till vinnare av “Spa of the year 2017/2018 Sweden” i Luxury Travel Guide Awards.

En person vinner: Duomassage; välj mellan Avslappnande massage eller Select Collections signaturmassage. Massage för två personer i vår duosvit inkl. vars ett glas Champagne.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Annons