Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Vinn världens dyraste potatischips!

01 nov, 2016, 00:03 
"Vi har storsatsat på att ta fram världens mest exklusiva potatischips. Vi är otroligt stolta över att kunna presentera ett så krispigt resultat, säger Marcus Friari på S:t Eriks Bryggeri på Galatea.
Annons

 

potatischips

Hittills har det inte funnits något öltilltugg som håller samma höga kvalitet som hantverksöl. Idag råder S:t Eriks Bryggeri bot på den bristen genom att lansera världens dyraste potatischips. Chipsen är skapade i samarbete med den framstående landslagskocken Pi Le och är tillagade på sällsynta nordiska råvaror.

chips

Till exempel innehåller chipsen Goliatmusseron, en svamp som är extremt eftertraktad i bland annat Japan. Chipsen säljs i en begränsad upplaga i specialframtagen ask, innehållandes fem chips, för 499 kronor. Kilopriset blir 100 000 kr/kg, vilket nästan är lika dyrt som Belugakaviar.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Sista tävlingsdag 15 november 2016

 

 

Annons