Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Grattis Efva Attling, veckans snyggaste vimlare!

03 mar, 2019, 18:00 
AvMaria Roswall
Snygg som en rosa fluffdröm knep Efva Attling den åtråvärda Veckans Snyggaste Vimlare-platsen! I en väldigt limiterad, det finns bara denna, fjäderdröm signerad Selam Fessahaye trippade hon röda mattan fram på QX-galan.
– Det är bara sydd i ett exemplar men jag håller på att förhandla med Selam om jag inte kan få köpa den, haha!, säger Efva när Svensk Damtidning får ett samtal med veckans vinnare.
Annons

Grattis Efva du är Veckans Snyggaste Vimlare!

– Tack tack!

Vilken fantastisk klänning, den känns fjäderlätt – berätta om den?

– Visst är det! Den är designad av begåvade Selam Fessahaye. Emelia de Poret bar den på Elle galan 2019 och den är så fantastisk att jag känner att jag bara måste bara få ha den på mig minst en gång i livet. Det är bara sydd i ett exemplar men jag håller på att förhandla med Selam om jag inte kan få köpa den, haha!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

 

Och väskan och dina vackra örhängen?

– Väskan var ju given till min rosa fluffklänning den kommer från ATP Atelier. Örhängena är mina egna och det står FREE DOM uppdelat på var örhänge och görs på beställning i min atejé.

Och stövlarna med brodyr, magiskt snygga!

Annons

– Stövlarna är några favoriter från Zara. De är så fint arbetade med brodyr. Lyxigt och budget, en perfekt kombo om du frågar mig! Den här kvällen var det snö och is ute så klackarna använde jag som dobbar.

Du är på QX-galan, en av årets allra roligaste galor enligt mig själv – hur var kvällen? Var det något du tyckte var lite extra bra/roligt?

– Qx-galan är en kväll full av kärlek! Babben som ledde galan var fantastisk med sin humor med perfekt timing. Jag blev extra glad att Caroline Faberger vann finaste priset som årets HBTQ person. Jag stylade henne med mitt stora Crystal Rain halsband som också syntes i Melodifestivalen nyligen.

Du är ALLTID strålande vacker på röda mattan, hur noga tänker du igenom din outfit för kvällen?

– Jag har alltid varit intresserad av mode. Min farmor var sömmerska och jag fick designa kläder som hon sedan sydde. Eftersom jag har jobbat som modell och med mode i många år är det roligt att planera vad jag ska ha på mig innan en fest.

Annons

Du bär nästan lika ofta långbyxor som kjol och klänning, om du måste välja blir det långbyxor eller klänning?

– Som sagt jag älskar mode så jag vill ha både och men dock inte samtidigt, haha!

Du arbetar med smycken och accessoarer – hur viktigt skulle du säga att accessoarer är för en lyckad outfit?

– Less is more, så en enkel outfit kan verkligen lyftas med rätt smycke, ett par coola skor och justa glasögon. En väska som inte är mindre än att ett par glasögon och en mobil får plats.

Om du vaknar och har en dålig dag, piggar du upp den med något extra färgglatt i klädväg eller har du något annat knep?

– Musik är bästa peppen, alltid! Jag klär mig efter humör, fantasi och känsla.

Sista frågan, du får ta med dig endast tre saker ur din garderob – resten skänks bort. Vilka blir det?

– Den frågan är omöjlig att svara på, får bli pass på den!

Foto: Karin Törnblom/TT

Andra vinnare i ”Veckans snyggaste vimlare”:

Läs mer:

Annons