Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Dolda budskapet i kronprinsessparets nya film

19 dec, 2016, 12:15 
AvJohanna Lejon
Kronprinsessfamiljen älskar att vara ute i skogen.
Budskapet är otroligt viktigt!
Annons
KronprinsessanDanielEstelle

I morse la Kungahuset ut kronprinsessfamiljens julhälsning på sin sajt. Hälsningen bestod av en bild och en film, tagna under en härlig vinterpromenad i Tyresta Nationalpark. Precis som Svensk Damtidning tidigare berättat är julhälsningen betydligt mindre “julig” än andra hälsningar som kronprinsessparet har skickat ut. man brukar dela med sig av filmer och bilder på pepparkaksbak och granklädning. men i år valde man något annat. Istället för det klassiskt juliga har kronprinsessparet valt att ta avstamp i naturen och rörelseglädjen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Det dolda budskapet handlar om att man ska röra sig, gå ut, hitta på en aktivitet. Tillsammans.

Budskapet går hand i hand med projektet Generation Pep som kronprinsessan och prins Daniel jobbat på i år. Ett projekt som ligger dem otroligt nära om hjärtat och som de hoppas ska fortgå i många, många år framöver.

Av: Johanna Lejon.

Foto: Kungahuset.

Annons