Efter hårda orden – Meghan Markles syster ångrar sig

Nu har hon talat ut igen, Meghan Markles halvsyster Samantha, som vill nu be om ursäkt och hoppas fortfarande på att bli bjuden till det kungliga bröllopet.

Meghan Markles syster ångrar sig, nu vill hon gärna bli bjuden till bröllopet. I en intervju med Expressen säger Samantha Markle att hon varit lite för hård i sina uttalanden. Sedan har vi ju boken som hon skriver på, The Diary of Princess Pushy’s Sister, har väl inte heller gjort saken bättre. Men nu vill hon ändra titeln till “En amerikansk prinsessas syster” som istället hyllar hennes familj den brittiska kungafamiljen.

– Jag menade inte att såra dig! Jag hoppas att jag får möjlighet att säga det här direkt till dig, jag är så stolt över dig. Jag älskar dig. När det kommer till alla misstolkningar – jag menade inget negativt, säger hon till tidningen.

Läs mer: Bildextra – här är din nya familj prins Harry!

Hon säger också att tidningarna gick alldeles för långt och att hon inte menade att såra henne.

– Jag tror att du vet att jag alltid har varit på din sida. Du är vacker och Harry är fantastisk och jag önskar dig livslång lycka.

Samantha har också en present som hon vill överlämna till Meghan.

– En sak som ingen annan i hela världen kan ge henne. Något hon velat ha sedan hon var liten som jag ser fram emot att överlämna.

Se filmklippet där Samantha Markle avslöjar varför familjen splittrades:

https://www.youtube.com/watch?v=9lPb7WuoI-M

I en annan intervju går halvsystern ut med vad hon tycker om Meghans förlovning med prins Harry.

Se videon nedan! 

Läs mer: Hovet avslöjar: hon gör Harrys och Meghans bröllopstårta!

Foto: IBL