Filmklipp! Här reder Victoria upp situationen

Filmklipp! Här reder Victoria upp situationen
Hjälper fotograferna under eventet.
Annons

Under gårdagen var kronprinsessan Victoria på plats i Haag för att närvara vid C-vapenkonventionens 20-årsjubileum. När hon anlände hälsade hon som vanligt på arrangörerna, som genast efteråt ville ta henne in i den pampiga byggnaden bakom dem. Men Victoria fick stopp på hela sällskapet! I situationer som dessa märker man att kronprinsessan har varit med förr. Hon ser alltid till att fotograferna, som ofta väntat på henne i timmar, får vad de vill ha.

Se själva när hon löser situationen här i videon nedan!

Annons

Foto Stella pictures
Rörligt Stella pictures

Följ Svensk Damtidning på Facebook – klicka på gillaknappen nedan!

[socializer-facebooklikeshare href=”https://www.facebook.com/Svensk-Damtidning-100230933484/” layout=”standard” action=”like” showfaces=”true” share=”false” width=”320″]

Dela på:

20 kommentarer till “Filmklipp! Här reder Victoria upp situationen”

 1. LopNor skriver: 27 april, 2017

  Att synas är viktigare än att verka, är tydligen det som gäller för kungahuset. Vad gör de egentligen när de närvarar vid dessa konferenser? De blir fotograferade i tjusiga klänningar bredvid businessklädda människor, men vad gör kungligheterna? Konkret?
  Fotograferas. Närvarar. Lunchar. Flyger hem. Vad har de uträttat?


  1. Anne skriver: 27 april, 2017

   Frågan jag ställer mig är: varför sitter det alltid sura kritiker till monarkin och ser just filmerna med våra kungligheter??? Utsätta sig för tortyr är väl onödigt? Förklar för den som ändå inte begrip är ju helt onödigt.


  2. LopNor skriver: 27 april, 2017

   Men Anne Kungen som statschef och hans arvingar besitter en stor makt i vårt samhälle. Bevakningen och granskningen av den är väldigt klen. Sv Dam är den enda tidning som regelbundet rapporterar om kungafamiljens göranden och låtanden. för mig är det en demokratisk rättighet att få ha en åsikt om hur vår statschef och hans efterträdare utför sitt ämbete. Jag är inte förtjust i Löfvén men jag följer även hans görnaden och har en åsikt. Man kan inte blunda för allt man inte tycker om.


  3. alexander hede skriver: 28 april, 2017

   LopNor Valdigt bra fraga det har jag undrat langew..lyxresor hit och dit och konferenser..man maste fraga sig vad ar meningen, vad har de kungliga utrattat och var det vart pengarna???


 2. Gunnel skriver: 27 april, 2017

  LopNor, det är väl just det som är deras roll, i viss mån… De ser till att saker hamnar I fokus för tidningarnas intresse. För många mindre organisationer kan det betyda enormt mycket att ha kungligt deltagande eller beskydd. Förhoppningsvis kan de även bidra med egna kunskaper och eller erfarenheter, beroende på ämnet.


  1. LopNor skriver: 27 april, 2017

   Men vad kommer i fokus här I Haag, vem läser vad som händer med kemiska vapen eller vilken överenskommelse som gjorts? Vi ser Victoria i en überelegant klänning på röda mattan….och igår var det Japan och fiske, miljö och vattenfrågor och andra snygga klänningar….men ändrar ditt eller mitt beteende med att äta fisk eller inte? Alltså kungligheterna promotar mest sig själva som någon slags glamourfigurer knappast de saker de påstår sig lyfta fram.


  2. Marguerithe skriver: 27 april, 2017

   LopNor,
   Du har inget intresse av att skriva adekvat om kungligheterna och deras uppdrag. Jag håller med sign Anne att det är omöjligt att förklara för den som inte förstår.


 3. Stefan skriver: 27 april, 2017

  Det var då ett fasligt fokus på Victoria nu! Är det filialen på Haga som öppnat upp plånboken för inbäddad reklam?
  Jag hade hoppats få lite information om Chris trassliga affärer som övrig media nu skrivit spaltmeter om. Men det kanske kommer?


  1. LopNor skriver: 27 april, 2017

   Den informationen får vi nog söka på andra håll. Tror att hovet håller Svensk Dam i örat ordentligt numera. När tidningen dimper ner numera känns det som att läsa en mindre lyxig utgåva av Hello. allt är så sockersliskigt och överorden börjar göra att man behöver en kremlologisk parlör för att egentligen utläsa vad som menas.


  2. Anna skriver: 28 april, 2017

   Herr O’Neill kan ju konsultera den så kallade presidenten i USA. Han har ju rik erfarenhet av att smita från skatten 😉


 4. Lycke skriver: 27 april, 2017

  LopNor
  Så rätt. Endast Svensk Dam är intresserade av Vs förehavanden som ger underlag t minst 7 artiklar per tillfälle hon visar sig. Kungafam i våra dar uträttar inget alls utan är lite finare kändisar.


 5. betty skriver: 27 april, 2017

  Bra LopNor, ännu ett sanningens ord. Ut och resa hit och dit, kalas, galor och några studiebesök, mest utomlands för där hyllar man fortfarande kungligheter som några mycket kloka och insatta personer. Här hemma skulle vi gärna vilja att de tar tag i alla problem med sjuk-äldrevård, invandringsproblem, åtminstone brydde sig om dem. Så undrar jag om Daniel har tröttnat på GenPepp. Men förstås, han har ju anställt flera personer som jobbar med det. Vem betalar deras löner?


 6. caterine skriver: 27 april, 2017

  Inte vet jag vilken situation hon löste så elegant? Vilka idioter till fotografer som slösar så vanvettigt med film bara på att ta kort på dem, räcker det inte med ett foto? Men säga vad man vill, damen är inte frusen av sig? Sen kan man undra vad nytta detta lilla besök gjorde.


 7. josefin skriver: 27 april, 2017

  Lite lustigt at KP V ville bli fotograferad innan W-A anlande. det blev ju en ratt lang fotosession nar landets egen kung anlände.


 8. Kristina skriver: 28 april, 2017

  Snyggt, Victoria!


 9. snickarjohn skriver: 28 april, 2017

  En glädje att läsa en del inlägg här!
  Det gläder ett monarkikritiskt hjärta.


 10. PernillaA skriver: 28 april, 2017

  ja hon är redig


 11. Sofia skriver: 28 april, 2017

  Jag gillar förvisso kungahuset, men allt skriveri med Victoria nu är väl för att visa att hon jobbar, de var ju ganska osynliga i vintras om ni minns….


 12. Tomine skriver: 28 april, 2017

  LopN
  Du skriver så begåvat och klokt!


 13. Katarina skriver: 30 april, 2017

  Svenska avundsjukan och jante lagen är i fullt sving!! Så bra!
  Men lämna vår Amerikanska President och USA i fred. Vi har det bra här. Tack!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar