Här överraskar Victoria och får alla att skratta

kronprinsessan victoria får alla att skratta

Victoria och Daniel följer coronavirusets, och forskningens, utveckling på nära håll. I veckan besökte de KTH och deras laboratorium – och en unik video visar att kronprinsessan fick alla att brista ut i ett gapskratt!

När det är som allra tuffast måste vi kunna skratta ihop. Det visade kronprinsessan Victoria under ett besök på Kungliga tekniska högskolan under onsdagen.

Forskare över hela världen håller just nu på att undersöka om coronaviruset ger immunitet och den välrenommerade skolan KTH, i Stockholm, hoppas att deras testmetod ska ge svar på det. Målet är att ett enkelt blodprov ska ge storskaliga tester och även besvara frågan om coronasmittade människor kan återgå till ett normalt liv.

Victoria 2020

Victoria och Daniel följer coronavirusets, och forskningens, utveckling på nära håll.

Kronprinsessparet fick insyn i coronatester

– Det finns ett jätteintresse att få reda på om man haft sjukdomen. Det är särskilt viktigt för människor inom sjuk- och äldrevården, säger Sophia Hober, professor och proteinforskare på KTH, till SVT.

LÄS MER: VICTORIA OCH DANIEL BESÖKER SJUKHUS – MITT I NÖDLÄGET

Många allvarliga diskussioner pågick under Victorias och Daniels besök med det blev också en hel del skratt. Vår kronprinsessa har nämligen förmågan att kunna lätta upp stämningen och få människor att känna sig avslappnade.

Och det var precis det här som hände när kronprinsessparet fick följa med in i skolan laboratorium.

Här får Victoria alla att skratta

Foto: TT