Charles-Louis d’Otrante bjuder in rappare till slottet

Charles-Louis d’Otrante bjuder in rappare till slottet
Välkomna in till ätten d'Otrantes slott i Sörmland! Den 32-åriga hertigen Charles-Louis d'Otrante, ättling till Napoleons polisminister Joseph Fouché, bjuder in det svenska folket till sitt hem på Elghammar slott. Han bjuder även in sin favoritartist, rapparen Organismen, i förhoppningarna om att han vill komma och spela i slottets stora sal. 
Annons

Bland de anrika tavlorna och kristallkronorna som hänger i taket, ekar hiphopsartisten- och rapparen Organismens musik när hertig Charles-Louis d’Otrante trycker på “play”. I hela sitt liv har han bott på Elghammars slott utanför Gnesta i Sörmland och tar nu äntligen mod till sig och gör något han aldrig tidigare gjort.

Annons

Han bjuder in hela det svenska folket till sitt hem, men även också sin största idol, Organismen, i förhoppningar om att han vill hålla en konsert i en av slottets stora salar. Aldrig tidigare har en hip-hop artist spelat på slottet, då Charles-Louis mamma Christina d’Otrante, tidigare har arrangerat många klassiska konserter i slottet.

Charles-Louis d
När Charles-Louis d’Otrante lyssnar på musik blir det favoritartisten Organismen i högtalarna.
Annons

I programmet, som är en timme långt, får vi följa med Charles-Louis innanför slottets väggar, där han berättar om sitt liv, om att gå sin egen väg och hur musiken påverkat hans liv. Och kommer Organismen att komma till Elghammars slott för en konsert?

Ta en titt på Hertigen och Organismen redan nu!

Hertigen & Organismen är en svensk dokumentär och visas i kväll klockan 19:10 i Kulturstudion SVT2.

Foto: SVT

Annons
Dela på:

4 kommentarer till “Charles-Louis d’Otrante bjuder in rappare till slottet”

 1. Royalist javisst skriver: 5 maj, 2018

  Hertigtitel förpliktigar!


 2. Margaretha skriver: 7 maj, 2018

  Skall bli intressant att se!


 3. Ulla skriver: 7 maj, 2018

  Tycker det var väldigt intressant och kändes väldigt i tiden. Rekommenderas varmt.


 4. Bror skriver: 7 maj, 2018

  Var inte detta ett något sent påkommet föräldrauppror?
  Att notera i övrigt: vad jag kunde se, skedde ingen enlevering ur Elghammars salonger den här gången. Hertiginnan in spe fanns kvar när spektaklet var över och mörkret lägrade sig över den plats på jorden som Gud skapade när han var på sitt allra bästa humör – Sörmland!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar