Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Charles-Louis d’Otrante bjuder in rappare till slottet

05 maj, 2018, 10:00 
AvAmanda Lundin
Välkomna in till ätten d'Otrantes slott i Sörmland! Den 32-åriga hertigen Charles-Louis d'Otrante, ättling till Napoleons polisminister Joseph Fouché, bjuder in det svenska folket till sitt hem på Elghammar slott. Han bjuder även in sin favoritartist, rapparen Organismen, i förhoppningarna om att han vill komma och spela i slottets stora sal.
Annons

Bland de anrika tavlorna och kristallkronorna som hänger i taket, ekar hiphopsartisten- och rapparen Organismens musik när hertig Charles-Louis d’Otrante trycker på “play”. I hela sitt liv har han bott på Elghammars slott utanför Gnesta i Sörmland och tar nu äntligen mod till sig och gör något han aldrig tidigare gjort.

Han bjuder in hela det svenska folket till sitt hem, men även också sin största idol, Organismen, i förhoppningar om att han vill hålla en konsert i en av slottets stora salar. Aldrig tidigare har en hip-hop artist spelat på slottet, då Charles-Louis mamma Christina d’Otrante, tidigare har arrangerat många klassiska konserter i slottet.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Charles-Louis d'Otrante lyssnar på musik.
När Charles-Louis d’Otrante lyssnar på musik blir det favoritartisten Organismen i högtalarna.

I programmet, som är en timme långt, får vi följa med Charles-Louis innanför slottets väggar, där han berättar om sitt liv, om att gå sin egen väg och hur musiken påverkat hans liv. Och kommer Organismen att komma till Elghammars slott för en konsert?

Ta en titt på Hertigen och Organismen redan nu!

Ta en titt på SVT:s Hertigen och OrganismenBrand logo
Ta en titt på SVT:s Hertigen och Organismen

Hertigen & Organismen är en svensk dokumentär och visas i kväll klockan 19:10 i Kulturstudion SVT2.

Foto: SVT

Annons