Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Johan T Lindwall om Harry och Meghan i SVT:s Morgonstudion

20 apr, 2018, 10:31 
Margareta
Om en månad är det dags! Prins Harry och Meghan Markle kommer att bli herr och fru inför världens ögon. Svensk Damtidnings chefredaktör Johan T Lindwall berättade om allt vi vet om festen i SVT!
Annons

Brittiska medier och det brittiska folket har laddat sedan förlovningen mellan prins Harry och Meghan Markle. Och nu börjar även vår uppladdning mot årets största kungliga bröllop! Den 19 maj kommer vi få se Meghan Markle i vit brudklänning och böljande slöja möta sin prins och bli landets senaste hertiginna.

Läs mer: Meghan Markle på uppdrag med prins Harry – klädvalet förvånade

Men det är fortfarande mycket vi inte vet. Vilken tiara väljer hon, hur kommer de hedra prinsessan Diana. Och stämmer det att Elton John kommer? Artisten som ju sjöng på Dianas begravning.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

I SVT:s Morgonstudion redde Svensk Damtidnings chefredaktör ut alla frågor!

Annons