Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya teorier kring prins Philips avgång

16 maj, 2017, 16:00 
Margareta
Många spekulerar kring varför prinsen väljer att sluta arbeta.
Annons

Efter ett segdraget hemlighetsmakeri fick vi nyligen veta att prins Philip väljer att gå i pension till hösten. I sommar fyller prinsen 96 år, så det är inte konstigt att han vill dra ner på tempot. Men ändå undrar många hur det kommer sig att beskedet kom just nu, trots att hans älskade Elizabeth kommer att fortsätta arbeta.

Enligt Daily Star kan hans val bero på att två av prinsens allra närmsta vänner nyligen gick bort. Dessa tuffa besked ska ha tagit hårt på prinsen som då ska ha börjat fundera över sin situation.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Men det finns även andra teorier. Hör dem här, i senaste avsnittet av Kungligt med Jenny Alexandersson och Svensk Damtidning.

Kungligt med Jenny Alexandersson och Svensk DamtidningBrand logo
Kungligt med Jenny Alexandersson och Svensk Damtidning

Foto IBL

Annons