Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Daniel på hemlig resa – se nya filmen

22 mar, 2017, 11:15 
Margareta
Roligt att se honom i filmen!
Annons

Under gårdagen uppdaterade organisationen Gen-Pep sin instagramsida och bjöd på en ny härlig film. Där uppmanar prins Daniel barn att röra på sig minst 60 minuter varje dag. Intill sig har han Henrik Windstedt, en av Sveriges stora extremskidåkare.

Efter duons uppmaning glider de ner för backen och vi får se prins Daniels skidkunskaper.

Men var befinner sig prinsen? På Henrik Windstedts privata instagram syns det att han just nu är i Åre. Dessutom ser backen de åker i ut som Åres mest kända offpist-åk Östra ravin, en backe Henrik Windstedt tidigare korat som Åres bästa under en intervju. Exakt vart prins Daniel åker sitt åk i filmen är däremot inte bekräftat. Dock  verkar de vara ute på en heldag i backarna, helt rätt utrustade ut med hjälmar och lavinsäckar på ryggen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Margareta Gotthardsson

Foto IBL

Annons