Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Se de härliga filmerna på Daniel och Estelle

29 sep, 2017, 10:50 
Rebecca Wictor
Här skrattar far och dotter ikapp.
Annons

Det ska vara kul att röra på sig. Att det är möjligt visar inte minst prins Daniel och prinsessan Estelle i dessa härliga videoklipp, filmade av kronprinsessan Victoria, när de har byggt en egen hinderbana och sedan leker sig genom den. Syftet med videoklippen är att visa hur lätt det är att göra roliga, bra träningsövningar med det man har till hands.

Kronprinsessparet startade 2016 organisationen Generation Pep som verkar för att alla barn och ungas rätt till ett hälsosamt liv. De uppmuntrar alla barn och unga att röra på sig minst 60 minuter om dagen och uttrycket  “barn gör som du gör och inte som du säger” ligger till grund och inspiration till mycket av arbetet, därför är Daniel och Estelle först ut med att visa hur lätt det är att röra på sig tillsammans. Se hur kul de har tillsammans när de tar sig genom denna hinderbana i videoklippen nedan:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Foto: Kronprinsessan Victoria

Annons