Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Se den nya underbara bilden på Adrienne

16 mar, 2018, 08:07 
Agneta Nisbeth
Ni måste bara se den nya fina bilden på prinsessan Adrienne som prinsessan Madeleine delat med sig på sin nya Instagramsida!
Annons

En vecka gammal har hon redan hunnit bli, prinsessan Adrienne. Det firar hennes mamma prinsessan Madeleine med att lägga upp en ny underbar bild på den nyfödda prinsessan. Något av en värld i rosa ser vi – så ljuvligt! Och visst har hon mycket hår den söta sessan!

– En vecka gammal idag, skriver Madeleine.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Prinsessan Madeleines och maken Chris O’Neills senaste familjemedlem heter prinsessan Adrienne Josephine Alice, med tilltalsnamnet Adrienne. Och hon har tilldelas hertiginnedömet Blekinge.

Se fina filmklippet nedan!

Videon kunde inte hittas

Prinsessan har nu delat flera bilder på prinsessan Adrienne. En bild där prinsessan Leonore och prins Nicolas pussar sin lillasyster Adrienne och en bild där prinsessan Madeleine skrivit Adriennes namn i rosa text.

Genom den nya Instagramsidan får vi se ännu mer av hennes privata liv.

Foto: Prinsessan Madeleine

Annons