Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Se filmen! Här tittar Frederik, Mary och barnen på Henriks blomsterhav

15 feb, 2018, 14:44 
Margareta
Kronprinsparet Frederik och Mary samt prinsparet Joachim och Marie med familjer hedrar sin pappa och farfar på ett fint sätt.
Annons

Under denna sorgens tid i den danska kungafamiljen tar sig samtliga familjemedlemmar ändå tid att visa uppskattning för det ofantliga stöd som kommit från det danska folket. Ett hav av blommor har lagts i högar vid de olika kungliga slotten. Tidigare har drottning Margrethe tagit sig ut för att titta på hälsningarna. Nu gör hennes barn med familjer samma sak.

Kronprins Frederik, Mary och de fyra barnen samt prins Joachim, Mary och barnen anlände till ett av blomsterhaven. En fin gest mot alla som tagit sig tid att hedra deras pappa, svärfar och farfar prins Henrik.

Se filmen från händelsen här nedan!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

 

Annons