Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Se klippet! Ari Behn berättar om skilsmässan med Märtha Louise i Skavlan

23 feb, 2018, 11:14 
Margareta
Ari Behn ställer upp i en intervju i kvällens avsnitt av Skavlan på SVT. Redan nu kan ni höra honom berätta om skilsmässan mellan honom och prinsessan Märtha Louise.
Annons

Under kvällens avsnitt av Skavlan i SVT kommer vi få höra en ärlig intervju med Ari Behn, tidigare make till prinsessan Märtha Louise. Ari Behn får bland annat frågan om skilsmässan mellan Ari och Märtha Louise. Fredrik Skavlan frågar vart Ari och Märtha Louise befann sig när nyheten om skilsmässan kom ut.

– Vi var då alla tillsammans i England.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Jag, Märtha och barnen. Bara vi fem. Vi tog oss iväg till England eftersom vi ville bort från Norge. När Norge och hela världen möttes av beskedet var vi tillsammans. Det var väldigt fint att göra det på det sättet, säger Ari Behn i intevjun med Skavlan.

– Det var en väldigt speciell situation eftersom vi inte kunde tala med någon annan om det. Det är brutalt när hela världen får veta det. Men vi var väldigt eniga, säger Ari Behn vidare.

Se klippet här nedan! Hela avsnittet går att se under fredagen den 23 februari 16.00 på SVT Play och 21.00 i SVT1.

Ari Behn i SkavlanBrand logo
Ari Behn i Skavlan
Annons