Se prinsessan Eugenies fina hyllning till älskade systern

Prinsessan Eugenie höll ett tal till sin syster prinsessan Beatrice.

Vi vet redan att prins Andrews och Fergies döttrar är mycket tajta - men i en ny film får vi beviset på hur mycket de verkligen gillar varandra.

Under en gala i WE Day UK i London häromdagen fick vi för ovanlighetens skulle se prinsessan Eugenie hålla ett tal på scenen till sin älskade syster prinsessan Beatrice.

– Som min storasyster har du alltid inspirerat mig. Jag älskar också att vi som ett team alltid kan jobba tillsammans och stödja varandra, vad som än händer, sa Eugenie.

Prinsessan Eugenie på scen med sin syster prinsessan Beatrice

Läs mer: Hovet bekräftar: prinsessan Eugenie är förlovad!

Prinsessan Eugenie berättade också om sin besvärliga uppväxt som kom att forma henne på gott och ont.

– När jag var 12 fick jag diagnosen skolios. Jag tvingades leva med metallstavar i min rygg. Det kunde ha knäckt mig och hindrat mig från att göra det jag älskar. Men du sa åt mig att inte ge upp, att leva utan rädsla. I dag är jag lycklig nog att kunna jobba med andra som lider av skolios, att inte låta sjukdomen ta över mitt liv.

Eugenie – som ska gifta sig med fästmannen Jack Brooksbank till hösten – berättade också att hon och Beatrice visserligen kan gräla ibland om småsaker, men att de ändå älskar varandra otroligt mycket.

Se filmen här nedan:

Läs mer Beatrices tunga hjärta – trots systerns förlovning

Foto: IBL