Videoklipp! 5 saker du inte visste om Madeleine

Videoklipp! 5 saker du inte visste om Madeleine
Att hon kallas för Leni eller Len av vännerna visste du kanske redan. Men hur bra koll har du på prinsessan Madeleine egentligen?
Annons

Svenska folket har följt prinsessan Madeleines liv i 35 år. Från vaggan tills det att hon själv blivit mamma till Leonore och Nicolas. Och nu är tredje babyn påväg!

Trots att hon ständigt befinner sig i rampljuset är det mycket vi inte vet om henne…

Se videoklippet nedan!

Foto: IBL

Annons
Dela på:

12 kommentarer till “Videoklipp! 5 saker du inte visste om Madeleine”

 1. Bror skriver: 8 februari, 2018

  Och så den 6:e saken:
  Hon tycker inte om journalister som ställer ej överenskomna frågor.


  1. m skriver: 8 februari, 2018

   Och med tanke på drevet så gör hon helt RÄTT i detta… Vissa vill inte synas i media till vilket pris som helst….


 2. konsttanten skriver: 8 februari, 2018

  Bror: DET kan jag verkligen förstå! Så närgångna och oförskämda frågor, som ställs numera!

  Madeleine är väl den som i sin ungdoms skolbetyg hade bästa resultat, vilket även Christina hade också.
  Nu har ju dyslexin drabbat hårt vår kung, Carl-Philip och Victoria. Vet ej vilka övriga som drabbats bland de vuxna idag.


  1. Julia Dahlgren skriver: 8 februari, 2018

   Absolut. Ni har rätt allihop.


 3. ellinor blomquist skriver: 8 februari, 2018

  Madeleine är den av syskonen som har en akademisk examen, bäst skolbetyg osv. Är också den av syskonen som är gift med en man som är välutbildad,arbetar och som försörjer sin familj. Madeleine arbetar dessutom oavlönat på Childhood och har gjort så i många år. Det s.k lyxlivet bekostar paret själva, de har 2 bostäder-CarlPhilip och Sofia har minst 4, kronprinsessparet har minst 3- som de själva står för. Så negativa kommentarer om paret O `Neil är ej annat än avundsjuka.


  1. m skriver: 8 februari, 2018

   Precis, men hennes skönhet, intelligens och kungliga lågmäldhet provocerar… 😉


 4. Monlec skriver: 8 februari, 2018

  Men om man är kunglig, prinsessa får man väl stå ut med granskning som inte bara offentlig person utan som officiell person. Det åligger tredje statsmakten att granska makthavare och som sådan är man sannolikt att betrakta om man ingår i kungahuset.. i övrigt önskar jag alla, inklusive hkh madde allt gott.


 5. Helene skriver: 8 februari, 2018

  Vapenlicens, samt åkt tjejmilen :3 mil, därtill en god placering, lägg därtill en god ryttarinna, –detta är något som Madeleine aldrig talar om. Lågmäldhetens adelsmärke.


 6. Linda skriver: 8 februari, 2018

  Tjejvasan visste jag inte men jag har länge tyckt att hon är långt ifrån den shoppande lyxprinsessa hon framställs som egentligen. Hon har många sidor som de flesta människor och det är mer att syskonen är bättre på att ge sken av folklighet.


 7. CarinHaweeh skriver: 9 februari, 2018

  Jag har många gånger tänkt att så ledsen Madelaine måste bli av alla negativa kommentarer. Ser henne inte heller som en ständig lyx shoppare.Tror hon är en intelligent ,varm person som älskar sin familj.Hon skulle nog mycket hellre vilja leva bortom rampljuset.


 8. Maria skriver: 9 februari, 2018

  Jag tror också att hennes skönhet, intelligens och kungliga lågmäldhet provocerar. Det är nog förklaringen till varför det skrivs så mycket negativt.

  Jag är stolt över att vi har en så fin svensk prinsessa som Madeleine.


 9. Elisabeth skriver: 10 februari, 2018

  Prinsessan Madeleine borde få vara ifred. Hon gör ett bra jobb för childhood mer än vad många andra gör för barns rättigheter. Både Victoria och Carl Philip har barn så hennes familj har redan kommit långt ner på tronföljar-listan, vill hon bo resten av livet i London så kan hon göra det utan att det angår någon.


Annons

Laddar