Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bli festfin på nolltid – här är detaljerna som lyfter vilken outfit som helst

14 nov, 2018, 10:08 
AvMalin Perlheden
Stressad över att hinna bli festfin till glöggminglet eller årliga julpartyt på jobbet? Ingen fara, du behöver inte ge dig ut och köpa dyra kläder för att känna dig piffig. Här är enkla knep att ta till för att lyckas även med en liten budget.
Annons

December månad är bråda tider för de flesta av oss. Julklappar ska handlas, firandet planeras och julmaten förberedas. Däremellan vill vi gärna hinna med att njuta av tid tillsammans med nära och kära och inte minst gå på ett julmingel eller två.

Kanske väntar en rolig julfest på jobbet, eller så vill du klä upp dig lite extra inför dopparedagen. Oavsett tillfället så behöver du inte stressa eller lägga dyrbara slantar på att hitta den perfekta nya klänningen, du har antagligen allt du behöver hemma och det enda du behöver göra är att komplettera med några nya detaljer.

Här tipsar vi dig om enkla detaljer som hjälper dig att förvandla vardagskläderna till en riktig festblåsa. Hitta din favorit till julfesten och kom ihåg att detaljerna gör hela skillnaden!

Bisou-smycken

Svenska Bisou har tagit fram en rad personliga och vackra smycken som trots sin plånboksvänliga prislapp signalerar lyx och flärd.

Annons

Färgglada sjalar

Det kanske enklaste sättet att lyfta hela outfiten är att bära en färgglad sjal, du kommer bli överraskad hur stor skillnad en så liten detalj kan göra.

Lyxiga dofter

Ibland behöver detaljen inte ens vara synlig för att man ska känna sig lite extra fin och lyxig. Satsa på en fräsch och diskret parfym och märk själv skillnaden.

Bling-Bling

Bara en liten gnistrande sten kan räcka för att man ska känna sig riktigt elegant. Men du behöver inga dyra diamanter – en liten detalj gör stor skillnad!

Knalliga detaljer

Finns det något snyggare än en riktigt knallig detalj till en annars enfärgad outfit? Något så enkelt som en ny handväska eller ett halsband kan göra hela skillnaden!

Annons