Så fixar du sommarens finaste dukning med Lena Linderholm

Fin sommardukning

Våren är här – och värmen med den. Nu vill vi flytta middagen och fikat utomhus! Svensk Damtidning vet hur du fixar sommarens finaste dukning. Här är produkten du behöver.

Finns det något härligare än att duka riktigt fint? Nu, i coronatider, är bjudningarna kanske lite färre och gästerna bara en eller två, men visst är det något särskilt med att duka upp ett bord för oss själva eller för varandra?

Om sommaren plockar vi gärna in vilda blommor, matchar servetterna med växterna och lägger på en fin duk. Och vad passar bättre denna grönskande tid än en lika prunkande bordsduk?

Lena Linderholm är en av Skandinaviens allra mest älskade konstnärer. Hennes färgglada verk andas liv och livslust, kärlek och värme. Och det är väl precis det man vill förmedla när man bjuder in till en lunch, middag eller en fika? Just nu kan Svensk Damtidning erbjuda ett extra bra pris på två vackra dukar signerade just Lena Linderholm.

Den ena duken har ett härligt lavendelmönster i milda lila och gröna toner. Perfekt till vårens och sommarens alla fester, men lika vacker året om. Duken är speciellt framtagen för våra kunder och finns inte ute i handeln. Materialet är polyester, vilket gör den strykfri och därmed mycket lättskött.

Lena Linderholm-duk

Lavendelduk med mönster signerat Lena Linderholm. Läs mer och köp här. 

Den andra duken har ett Oleanderblommönster i toner av rosa och grönt.

Duk signerad Lena Linderholm

Oleanderduk med mönster signerat Lena Linderholm. Läs mer och köp här. 

Får du inte nog av Lena Linderholms vackra mönster? I Svensk Damtidnings webbshop finns ett par andra underbara produkter med blommor signerade just Lena.

Denna vackra kimono är i 100 procent bomull och därmed härligt mjuk och skön. Perfekt att svepa in sig i om morgonen, efter doppet i sjön eller efter ett härligt varmt bad.

Kimono med mönster från Lena Linderholm

Kimono med Oleandermönster. Läs mer och köp här. 

Oavsett om du ska resa någonstans framöver, eller bara vara hemma, så är necessärsetet nedan ett måste! Kanske även som gåva till någon kär? Setet består av två necessärer i olika storlekar, en större som rymmer mer skrymmande produkter och en mindre för de små produkterna. Perfekt för både resor och hemma i badrummet. Det vackra mönstret gör att setet också är fint att ha framme som en inredningsdetalj.

Necessärset

Necessärset med mönster av Lena Linderholm. Läs mer och köp här.