ANNONS FRÅN SVENSK DAMTIDNINGS SHOP

Så syns du ordentligt i vintermörkret – 3 enkla sätt

Så syns du ordentligt i vintermörkret – 3 enkla sätt
Reflexer är en självklarhet – men det finns faktiskt mer du kan göra för att synas bättre.
Annons

Annons från Svensk Damtidning shop

Vintern är här och mörkret lägger sig allt tidigare om kvällarna, kanske är det till och med fortfarande mörkt  när du går till jobbet på morgonen.

Att bära reflexer är ett absolut måste under den här årstiden, annars är dina medtrafikanter i stort sett chanslösa att se dig.

Men reflexer hjälper inte alltid för att synas ordentligt i mörkret och då finns som tur är en del andra knep att ta till för att synas.

Välj ljusa kläder

Ett enkelt knep är förstås att helt enkelt hålla sig borta från alltför tungt trafikerade gator och vägar och hålla sig till ställen där det finns gatubelysning. Tänk på att alltid vara extra uppmärksam på vad som händer runtomkring dig när du visas ute i mörker.

Du bör också välja ett ytterlager kläder som är ljusa, de reflekterar också bättre.

En smart uppfinning är också LED-lampan som du kan fästa runt arm eller fot som gör att du syns extra bra i mörkret. Lampan har blivit mycket populär på senare år och är som ett modernt alternativ till reflexen. Du kan välja mellan blinkande rött ljus, eller ett stadigt rött sken. Lampan har ett justerbart kardborreband som gör att det passar alla.

Promenad- och löparlampa LED
Modernt och praktiskt alternativ till reflexer och ett perfekt armband till utomhusträningen! Ta en promenad eller joggingtur i detta LED-armband som gör att du syns extra bra i mörkret och dessutom är lätt att bära. Sätt lampan på arm eller fotled, välj mellan stadigt rosa eller blinkade ljus. Justerbart och flexibelt kardborreband gör att träningsbandet passar alla. Batteri CR2032 ingår.

Gå till shoppen

 

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar