Veckans bästa köp från Aller Media Shop vecka 41

Ni missar väl inte Aller Medias fantastiska shop – fylld av godbitar för hemmet och för dig själv! Är du prenumerant på någon av våra tidningar får du givetvis ett förmånligare pris!

Varje vecka väljer Svensk Damtidnings mode- och skönhetsredaktör Johanna Lejon ut veckans bästa produkter från Aller Medias Shop, en butik online som erbjuder allt du kan behöva, både i hemmet och till dig själv. Våra favoritprodukter just nu finner du nedan. Köp till dig själv – eller till någon som står dig nära!

Poncho

Poncho. Läs mer och köp här.

En underbart mjuk och varm poncho som dessutom är vändbar! Den är användbar både inomhus och utomhus året om. Ponchon har modellen av en cape så man kan bära den antingen ensam eller över en jacka eller kappa. Eftersom den är vändbar passar den till flera olika färger. Finns i tre olika färgställningar med basfärgerna beige, blå och svart.

Väska från Ceannis

Väska i svart från Ceannis. Läs mer och köp här.

Snygg och elegant väska som passar till allt! Väskan är i handflätat veganläder och är både stilig och funktionell. Reglerbar axelrem och väskan stängs med dragkedja och tryckknapp. Det finns tre små fack i väskan, varav ett med dragkedja. Insydd nyckelhållare.

Handskar

Handskar från Handskkompaniet. Läs mer och köp här. 

Håll dig varm i höst och vinter med dessa praktiska skinnhandskar. Dessa klassiskt svarta skinnhandskar har nämligen touch-funktion på tummarnas och pekfingrarnas toppar så du enkelt kan svepa över mobilen. I dessa snygga handskar kan du lugnt surfa vidare utan att frysa. Tillverkade i getnappa med mjukt, värmande foder av polyesterfleece.

Tofflor

Mysiga tofflor från Vinga of Sweden. Läs mer och köp här. 

Gosiga slip-in tofflor i en klassisk design. Stoppa in foten i härlig fuskpäls och låt dig värmas!

Plånbok

Flott plånbok i croco. Läs mer och köp här.

En snygg crocopräglad plånbok i djuprött buffelskinn och foder i bomull. Plånboken innehåller 13 kortfickor och när man viker ut börsen får man en bra och överskådlig blick över alla facken. Utöver det rymliga sedelfacket som sträcker sig över hela plånbokens utvikta längd, finns ytterligare fem fickor samt ett myntfack med dragkedja på baksidan.

Stilren klocka

Stilren klocka. Läs mer och köp här. 

Mössa i kashmir

Mössa i kashmir. Läs mer och köp här. 

Lyxig mössa i mjuk och varm kashmirull. Den går att tvätta i maskin på ulltvätt i högst 30 grader, men använd gärna ett milt ulltvättmedel. 

Fler produkter hittar du här!