Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Veckans bästa köp från Aller Media Shop vecka 43

26 okt, 2019, 20:00 
AvJohanna Lejon
Aller Media Shop
Äntligen dags att kika in i Aller Media Shop igen! Varje vecka väljer Svensk Damtidning ut ett par extra härliga produkter ur vår shop – till superpris.
Annons

Julen (och fars dag!) står för dörren! Passa på att klicka hem presenterna redan nu. I vår shop hittar du allt du behöver. Till både andra och till dig själv. Och glöm inte bort att du som prenumererar på någon av våra titlar har ett extra förmånligt pris.

Svensk Damtidnings moderedaktör Johanna Lejon har valt ut produkterna du ska kolla in lite extra den här veckan! Inför höstlovet fokuserar vi på hemmamys.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Happy shopping!

Ljusstake i guld

Vackra ljusstakar, kommer i ett set om två. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Klassiska ljusstakar i två olika höjder som levereras i 2-pack.

Handduk

Stilfulla hamamhanddukar till badrummet. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Annons

Hamamhanddukar är praktiska då de är tunna och fina, men ändå har bra uppsugningsförmåga och därefter torkar snabbt. Denna mindre modell passar bra i badrummet eller köket men även på resan. Säljs i 2-pack.

Kruka i mässing

Klassisk kruka i mässing. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Vacker och tidlös kruka i mässingsfärgad metall med en knottrig yta. En modern detalj som livar upp hemmet och inredningen.

Skål från Stelton

Skål från Stelton. Designad av Carl Philip Bernadotte och Oscar Kylberg. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Annons