Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Veckans bästa köp från Aller Media Shop vecka 44

02 nov, 2019, 13:00 
AvJohanna Lejon
Prenumererar du på någon av våra titlar? Då är priserna extra förmånliga! Vi har valt ut de finaste produkterna från Aller Media Shop. Skynda att fynda!
Annons

Kylan är här – och det med råge! Tur då att Aller Media Shop har massor av värmande produkter. Här hittar du allt du behöver inför vintern – till dig själv och till dina nära och kära.

Poncho i kashmir

Mjuk svart poncho i finaste kashmir. Perfekt att bära inomhus över en tunn skjorta eller tröja eller utomhus, som en sjal över din jacka. 

Sjal i kashmir
Annons

Svep in dig i en lyxig och mjuk halsduk i ren kashmirull! Den går att tvätta i maskin på ulltvätt i högst 30 grader. Använd gärna ett milt ulltvättmedel. Sjalen finns i svart, grått och ljusrosa. 

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Vantar i skinn

Skinnvantar från Handskkompaniet. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Håll dig varm i höst och vinter i dessa härliga skinnvantar. Tillverkade med mjukt, värmande foder i polyesterfleece. Resår vid handleden som minskar risken att kyla och väta kommer in. För bästa värme och komfort är fodret sytt som en fingerhandske. Dessa härliga skinnvantar blir lätt din nya favorit. 

Ullpläd

Ullpläd från By Andrea Brodin. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Annons

Härligt, värmande ullpläd att svepa om sig. Pläden är designad av Andrea Brodin och har ett vacker Y-möster i gråa toner. Pläden är tillverkad i 100% merinoull, mulesing free* och passar lika bra i soffan som i sovrummet och är ett vackert inslag i hemmet. Generöst mått, 140×140 cm + fransar.

Muggar

Muggar från Vinga of Sweden. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Fyra stycken muggar utan öra. Använd som te-och kaffekopp eller varför inte duka som vattenglas tillsammans med resten av Nomimono-familjen. Produkten är handgjord och har glaserats tre gånger för att få till rätt finish. Varje mugg är därför unik, det vill säga ingen är den andra lik. Tål maskindisk. 

Annons