Amadeus hjälpte Carola under krisen i Let's Dance: "Du klarar det mamma"

amadeus carola

När det blev tufft för Carola att fortsätta var det sonen Amadeus som stöttade.

Här bryter Carola ihop – efter Amadeus avslöjande
Slå på ljud

Carola Häggqvist är en av våra mest älskade artister så att få se henne i årets säsong av Let's Dance i TV4 var väldigt uppskattad av många i de svenska tv-sofforna.

Men Carola var tvungen att avbryta sin medverkan för att sätta sin hälsa i första rummet. Hon hade kämpat med hälsoproblem under en tid som deltagare i programmet och till slut kände hon att det var dags att tacka för sig.

Förutom danspartnern Tobias Karlsson fick hon stöttning av sin son Amadeus, som kom med värdefulla råd till sin mor, något Carola skriver om i ett inlägg på Instagram.

amadeus carola

Carola och Amadeus har alltid stått varandra nära.

Patrik sterberg/TT

”Jag måste få säga att är det någon jag dragit styrka ifrån de tuffaste dagarna på min Lets Dance resa så var det från min son Amadeus som gav mig mest trygghet, vishet och styrka. Hur underbart är inte det? Skönt när man som förälder känner att han är stor nog att se sin mamma gråta och fråga om råd, både för kroppen och knoppen.” skriver hon på Instagram.

Carola hyllar sonen Amadeus i känslosamt inlägg

Hon berättar om hur hans erfarenheter har kunnat hjälpa henne under tiden i Let's Dance.

”Han som spelat ett otal fotbollsmatcher, vet vad återhämtning innebär, is-bad, muskelvärk, knäskador mm. Han som tagit emot tuffa smällar av olika löpsedlar som skrivits om hans familj, försvarat sina föräldrar och säkert även misströstat många gånger. Han som också fått sin djupaste styrka från sin tro på Gud med egna personliga erfarenheter. Som är så ödmjuk och klok på samma gång! Jag är så tacksam över att ha fått en så cool och härlig son och vän i Amadeus.” skriver Carola.

Så fint att ha den typen av relation där man kan hjälpa varandra!

LÄS MER: SVT-profilernas förvandling – åren efter mystiska avhoppen

LÄS MER: Herman Lindqvist avslöjar sanningen om exfrun – efter splittringen

LÄS MER: Skandalerna, bråket och kaoset i Nyhetsmorgon