Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Glenn Hysén fick sin Camilla – se bilderna från bröllopet!

02 sep, 2019, 19:00 
Ellen Myrgård Lindén
glenn hysén bröllop camilla Camilla Lenndott
Ett stort grattis säger vi till Glenn Hysén och Camilla Lenndott som i helgen sa ja till varandra i ett soligt Göteborg. Läs allt om den kärleksfesten!
Annons

På sociala medier har fotbollslegendaren Glenn Hysén, 59, blivit känd för sina ordvitsar. Men i helgen, när han gifte sig med kärleken Camilla Lenndott, 50, var han mållös.

– Jag är bara overwhelmed. Hur säger man det på svenska? Jag såg henne i morse när hon kom ut i klänningen…Herregud!, sa Glenn till Göteborgsposten.

Bröllopet ägde rum på restaurang Jungman Jansson vid Önnereds brygga i Göteborg. Brudparet gjorde entré till tonerna av You’ll never walk alone – den låt som Liverpool alltid tågar in till på Anfield. En annan låt som satte stämningen var Whitney Houstons klassiska kärleksballad ”I will always love you”.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Jag är så överväldigad. Det finns inga ord. Jag är världens lyckligaste. Jag har varit de i fyra år, sa Camilla efter vigseln.

glenn hysén Camilla Lenndott
Fotbollslegendaren Glenn Hysén fick sin älskade Camilla Lenndott i sitt älskade Göteborg.

Med under ceremonin fanns tre av Glenn Hyséns barn: Tobias, Charlotte och Alexander. De yngsta barnen, Anton och Annie, saknades dock. Istället valde de att njuta av en spa-upplevelse med sin mamma Helena Hysén, som Glenn var gift med tidigare. Den före detta fotbollsspelaren har även varit gift med Kerstin Mellbin och äktenskapet med Camilla blir alltså hans tredje.

– Ja, nu får det fan inte blir fler, sa Glenn innan bröllopet.

Efter vigselcermonin väntade den stora bröllopsmiddagen med fisk och skaldjur och vaniljglass med sommarbär till dessert. Och trots att kärlekshelgen nu är över så har Glenn och Camilla mycket att se fram emot framöver. I februari åker de på bröllopsresa till Mexiko och innan dess väntar en semester i Kap Verde i november.

glenn hysén Camilla Lenndott
Vilken lyckad kärleksfest för Glenn och Camilla!

Ett stort grattis till brudparet!

Foto: TT

Annons