Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

5 kungliga beautyregler Meghan har brutit

24 feb, 2019, 11:00 
AvJohanna Lejon
Läppglans, strulig knut och sotiga ögon. Här är 5 kungliga (oskrivna) beautyregler som hertiginnan Meghan (redan) har lyckats bryta mot.
Annons

Det är inte lätt att vara kunglig! De finns mängder av skrivna (och oskrivna!) regler man kan råka bryta emot. Särskilt svårt är det, förstås, att vara kvinnlig kunglighet. De oskrivna beautyreglerna, gällande smink, naglar och hår, är många – och inte helt logiska. Nedan har vi listat de regler Meghan har brutit mot under hennes första år som hertiginna.

1. Missmatchande örhängen

Hertiginnan Meghan
Meghan i olika örhängen – vid samma tillfälle!

Under ett besök på Cardiff Castle satsade Meghan på missmatchande örhängen. I ena örat bar hon ett hänge format som ett uppochnedvänt V, från Zofia Dash, och i det andra ett helt annat örhänge – med tre stjärnor.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Örhängen från Sophie by Sophie

Diamantörhängen från Sophie by Sophie. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Annons
Sophie by Sophie star studs

Örhängen med stjärnor från Sophie by Sophie. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

2. Den slarviga knuten i håret

Meghan med håret i knut
Meghan i sin bästa frisyr – the messy bun!

Meghans signaturfrisyr har kommit att bli den slarviga hårknuten. Enkelt ihopsnodd i nacken, och med två hängande slingor där framme. Strulig av avspänd – rena motsatsen till kungligheternas annars så perfekt liggande svall.

Annons
Thickening spray

Spray som ger tjocklek och struktur – perfekt för en frisyr som ska sättas upp i knut. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

3. Sminkningen

Meghan Markle i contouring
Meghan Markle valde en contourad sminkning i december 2017.

En kunglig sminkning bör vara avskalad och diskret, men häromåret valde Meghan att strunta i det och istället köra på contouring, en sminkteknik som innebär att man använder skuggning och sotning för att skulptera fram olika drag i ansiktet.

Annons
Contourkit från Anastasia

Contourkit – perfekt för att skapa ett trendigt contourat ansikte. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

4. Läppglanset

Meghan i läppglans
Meghan på väg till drottningens julfirande.

När det vankades julfirande hos drottning Elizabeth på Sandringham valde Meghan att sminka sig med riktigt med läppglans. Detta är mycket ovanligt i kungliga sammanhang. Anledningen? Rikligt med glans kan leda till att håret fastnar i läpparna, om det exempelvis blåser ute.

Annons
Läppglans från Bare minerals

Läppglans från Bareminerals som ger en lätt ”plumping”-effekt. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

5. Sotade ögon

Meghan i sotade ögon

Less is more när det gäller kunglig makeup! Därför är det oerhört sällan vi ser de sotade ögonen i kungliga sammanhang. Men Meghan sparar inte på krutet när det gäller ögonsmink.

Ögonskuggspalett från Clarins

Palett för de perfekt sotade ögonen. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Läs mer:

Foto: TT

Annons